Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar sokaklarını karış karış dolaşmaya devam ediyor. Göreve geldiğinden bu yana gönül belediyeciliği ışığında, farkındalık yaratacak yönetim anlayışını ortaya koyan sıkılmadık el, ayak basmadık mahalle bırakmayan Başkan Zeybek, son ziyaretini Sadıkbey Mahallesi’ne yaptı.

Cuma namazı çıkışı vatandaşlarla kucaklaşan Başkan Zeybek’ i AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen’de yalnız bırakmadı. Başkan Zeybek, mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılandı. Mahalleye ulaşım, altyapı, vb. konularla ilgili kendisine yöneltilen talepleri dinleyen Başkan Zeybek, ivatandaşlarımızın istek ve önerilere ilişkin lgili birim amirlerine talimat verdi.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, ziyareti sosyal medya hesabından şöyle değerlendirdi. “Yoğun çalışma tempomuza hız kesmeden devam ediyoruz. Bu hafta Cuma namazımızı İl Başkanımız Hüseyin Sezen ile birlikte Sadıkbey Mahallemizdeki Yeni Cami’de eda ettik. Ardından Mahalle Muhtarımız Hüseyin Sağlam ve mahalle sakinleriyle bir araya geldik. Talep ve önerilerini dinledik. Gönül Belediyeciliği anlayışı ile güzel Afyon'umuza sıkılmadık el ayak basılmadık mahalle bırakmayacağız inşallah