Başkan Zeybek özetle şunları söyledi: 

EN FAZLA HİZMETİ SİZİN ZAMANINIZDA GÖRDÜK

“Gerçekten hüzünlüyüz. Ben iyimser konuşmayacağım. Bu il çok valiler gördü. Afyon, hizmetin en fazlasını sizin zamanınızda gördü. Allah sizlerden razı olsun. Daha öncekilerde yapmış olabilir ama bu kadar kapsamlı hizmeti yatırımı görmedi ulaşamadı. Samimiyetinizle herkese şefkatle davrandınız. İlk geldiğiniz günden itibaren manevi desteğinizi hep yanımızda hissettik.

MEHMET ÖZHASEKİ BENİ TELEFONLA ARADI

Tayin çıkmadan önce Mehmet Özhaseki bakanımız beni aradı. Gecenin saat 12.30’uydu. Valimiz nasıl diye sordu. Gayet iyi sayın bakanım dedim. Uyum nasıl dedi. Uyum mükemmel dedim. Peki iyi akşamlar dedi kapattı. Ben işkillendim. Tekrar telefon açtım. “Sayın Bakanım hayrola bir sıkıntı mı var, biz valimizden memnunuz, bir Afyonlu kadar kendimizden bir valimiz” dediğimde merak etmeyin uzayan kol bizdendir dedi hayırlı akşamlar deyip tekrar kapattı. Sabah duydukki Sayın Valimiz valiler kararnamesi ile Kayseri’ye vali olarak atanmış.Gönlümüz daha uzun yıllar Afyon’da kalmasındaydı. Afyon’u bu birliktelikten hak ettiği yere getirmekti. Biz kendisini hiç bir zaman unutmayacağız. Belediye meclisimizden aldığımız kararla fahri hemşeri kararı aldık. O artık Afyonlu. 

AFYON OLARAK ÜZÜNTÜLÜYÜZ

Afyon olarak biz üzüntülüyüz. Böyle bir değeri kaybettik. Ama kendisi için mutluyuz. ümitliyiz. Büyükşehire gidiyor.  Allah yolunu bahtını açık etsin.