Cuma namazını 52 Evler Gülyüz Camii’nde kılan Başkan Zeybek’e AK Parti İl Başkan Yardımcısı Talha Hüseyin Akkaya, Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan eşlik etti. 

SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ

İstiklal Mahallesi Muhtarı Ahmet Tuncer ve mahalle sakinleri tarafından karşılanan Başkan Mehmet Zeybek talep ve şikayetleri dinledi. Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Mehmet Zeybek, “Cuma namazını İstiklal mahallemizde kıldıktan sonra arkadaşlarımızla birlikte mahallemizin sorunlarını, vatandaşlarımızın talep ve önerilerini aldık. En kısa sürede problemleri çözüme kavuşturacağız. Misafirperverliğinden dolayı Mahalle Muhtarımız Ahmet Tuncer ve mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

“BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ”

 Mahalle Muhtarı Ahmet Tuncer ise Belediye Başkan Mehmet Zeybek’in mahallelerine yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Başkanımza mahallemizdeki sorunları ilettik. Sağ olsun bizlerle yakinen ilgilendi. Burada gerekli talimatları belediye birim müdürlerimize verdi, sorunlarımız en kısa sürede çözüme kavuşmuş olacak” diye konuştu. Belediye Başkanı Zeybek’in gönül belediyeciliği ile çalıştığını vurgulayan AK Parti İl Başkan Yardımcısı Talha Hüseyin Akkaya, “Her hafta Cuma namazı çıkışında vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Gönül Belediyeciliği anlayışı ile vatandaşlarımızın dertlerini dinliyor ve çözüm üretiyoruz. Başkana hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. İl Başkanlığı olarak Başkanın her zaman yanındayız” diye konuştu.

“TEŞKİLAT OLARAK BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ”

Belediye Başkan Mehmet Zeybek’e İstiklal Mahallesi ziyaretinde eşlik eden AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ise Başkan Zeybek’in her zaman yanında olduklarını belirtti. Karadeniz şöyle konuştu; “Bu hafta belediye Başkanla birlikte İstiklal mahallemizdeyiz. Buradaki talep ve önerileri ilk elden bizzat vatandaşlarımız Başkana aktarıyor. Oldukça verimli bir geçen bu tür ziyaretlerimiz halkımız tarafından da büyük takdir topluyor. Her zaman Başkan Mehmet Zeybek’in teşkilat olarak yanındayız.”AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ise “Sağ olsun belediye Başkan sahada sorunları yerinde görüyor. Bizde inşallah teşkilat olarak elimizden geleni yapıyor ve Başkanın yanında oluyoruz” dedi.