Belediye Başkanı Mehmet Zeybek şehrimizde faaliyet gösteren oda başkanlarına iade-i ziyarette bulunuyor.Ziyaretlerde, yapılan genel kurulların ardından üyelerinin güvenini kazanarak başkanlığa seçilen isimleri ve yönetim kurullarını tebrik eden Başkan Zeybek, hayırlı olsun dileklerini ileterek çalışmalarında başarılar diliyor.

İLK ZİYARET BAKKALLAR ODASINA

İlk ziyareti geçtiğimiz aylarda yapılan genel kurulda tek liste ile tekrar seçilen Bakkallar Esnaf Odası Başkanı Cengiz Üstün ve yönetim kuruluna yapan Başkan Zeybek, tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.  Belediye olarak meslek kuruluşlarını temsil eden odalarımızı ve STK’ları önemsediklerini aktaran Başkanımız; “Afyonkarahisar’ımızda faaliyet gösteren aktif odalardan biri olan ve güzel çalışmalara imza atan Bakkallar Odamızın yönetimine nazik ev sahipliği sebebiyle teşekkür ederim” dedi.

ESNAFIMIZ EKONOMİNİN TEMELİNİ OLUŞTURUYOR”

Başkan Zeybek, bir sonraki ziyaretini, geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulda tek liste ile Berberler ve Kuaförler Odası Başkanlığına seçilen Suat Uygur ve yönetimine yaptı.Ziyarette Başkanımız, tüm berberlerimize ve kuaförlerimize çalışmalarında kolaylıklar dileyerek nazik misafirperverliği dolayısıyla teşekkür etti.

“ESNAFIMIZLA ORTAK HAREKET EDİYORUZ”

Başkan Zeybek bir diğer ziyaretini ise yapılan genel kurulda oda üyelerinin çoğunluğunun oyunu alarak ilk defa seçilen Afyonkarahisar Kahveciler, Çay Ocakları, Emlakçılar, İnternet Cafeler Esnaf Odası Başkanı Yusuf Selçuk Yıldırım ve yönetim üyelerine yaparak ‘hayırlı olsun’ dedi.Esnafımızın şehrimizin ekonomik temelini oluşturmada büyük pay sahibi olduğuna dikkat çeken Başkan Zeybek, “Ahilik fikriyle hayata geçireceğimiz projelerin adımlarını atarken, esnafımızla ortak fikirler dâhilinde hareket ediyoruz. Misafirperverlikleri ve hoş sohbetleri için Başkan Yıldırım’a teşekkür ediyor, tüm esnaflarımıza hayırlı işler ve bereketli kazançlar diliyorum” dedi.

“ESNAFIMIZLA GÖNÜL BAĞIMIZ VAR”

Daha sonra Şoförler ve Otomobilciler Odası’na geçen Başkan Zeybek, genel kurulla oyların büyük çoğunluğunu alan İbrahim Karataş ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini iletti.Şehir içi ulaşımın iyileştirilmesi noktasında görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette Başkanımız, İbrahim Karataş’a ve çalışma arkadaşlarına yeni görevlerinde başarılar diledi.Ziyaret turu Giyim Eşyası İmalat ve Satıcıları Odası ile devam etti.Tek liste ile seçime girip güven tazeleyen Oda Başkanı Hüseyin Karnıbüyük ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun temennilerini ileten Belediye Başkan Mehmet Zeybek, “Şehrimizin ekonomisinde esnaf ve sanatkârlar, çok önemli bir yer tutmaktadır. Esnaf kardeşlerimizle her zaman gönül bağlarımız kuvvetlidir. Daima yanlarında olmaya gayret gösteriyoruz. Nazik misafirperverlikleri sebebiyle teşekkür ediyorum” dedi.

“İMKANLARIMIZ NİSPETİNDE DESTEK OLUYORUZ”

Gün içinde Ayakkabıcılar Odası Başkanı Şükrü Kostak ve yönetim kurulu üyeleri ile de buluşan Başkan Zeybek, “esnafımızla daima bir ve beraberiz” mesajı verdi.Günün son ziyareti ise Sebzeciler ve Meyveciler Odasına yapıldı. Oda Başkanı Veysel Gök ve yönetim kurulu üyeleri ile buluşan Başkan Zeybek, “Meyve sebze ticareti ile uğraşan esnaflarımızla sık sık bir araya gelerek sorun, talep ve önerilerini dinliyoruz. İmkânlarımız nispetinde gerekli desteği sağlama gayreti içinde olduk olmaya da devam edeceğiz. Göreve gelen arkadaşlarımıza Allah gayret ve kuvvet versin. Nazik misafirperverlikleri sebebiyle teşekkür ederim” dedi.