Şehri ortak akılla yönettiklerine dikkat çeken Başkan Zeybek, talep ve dilekleri alarak istişarelerde de bulundu. Yapılan ve yapılacak olan yatırım ve projeleri sinevizyon eşliğinde anlatan Zeybek, “Afyonkarahisar’ı geliştirmeye ve büyütmeye devam edeceğiz” mesajı verdi.

“ANKARA’DAN HEYBESİ DOLU GELİYOR”

Programda Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e teşekkür eden MÜSİAD Afyonkarahisar Derneği Başkanı Ercan İşlek; “Başkanım her Ankara'ya gittiğinde heybesi dolu olarak geliyor. Başkanımız Mehmet Zeybek ve Başkan Yardımcılarımız her zaman bizlerin yanında olmuşlardır ve desteklerini eksik etmemişlerdir. Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

"ELHAMDÜLİLLAH ŞU ANDA HİÇBİR BORCUMUZ YOK"

Afyonkarahisar için durmadan çalışmalarına devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ise açıklamasında; “2019 yılında dünyada ciddi bir kriz yaşandı ve bu krizin üstesinden tasarruf tedbirleri uygulayarak geldik. Elhamdülillah şu anda hiçbir borcumuz yok. Ne kamuya ne maliyeye ne SSK'ya ne çalışanlarımıza hiçbir borcumuz yok.  Pandemi nedeni ile yaşanan olumsuz etkileri ortadan kaldırmak ve bu durumun yatırımlarımıza etki etmemesi için gayret ettik. Nitekim bu durum bizlere engel teşvik etmedi ve yatırımlarımız peyder pey hayata geçiriyoruz. Rahmetli Erbakan hocanın bir sözü vardı, “İnandıktan sonra tekeden süt bile çıkartılır” demişti. Biz de ekip arkadaşlarımızla meclis üyelerimizle el ele vererek güzel Afyonumuza ne yapabiliriz diye hareket ediyoruz. Bu kapsamda seçimler sırasında vaat etmiş olduğumuz 37 projemiz vardı. Projelerimizi bu sıkıntılı döneme rağmen nasıl hayata geçirebiliriz diye düşündük. 27 tane yatırımımızın bazılarının çalışmaları devam ediyor, bazıları ise bitme noktasında. Ayrıca seçim vaatleri arasında olmayan bu şehrin geleceğine dokunacak yatırımları da planlamamıza aldık. İhalelerine çıkarak en kısa sürede hayata geçirmeyi planlıyoruz. Tüm yatırımlarımızda insan odaklı hizmeti hedef alarak çalışıyoruz. Afyonkarahisar sevdalısı olarak bu şehre hizmet etmekten onur duyuyorum. Sizlere de çalışmalarınızda kolaylıklar ve başarılar diliyorum” diye konuştu. Toplantı ardından görüş ve önerileri alan Zeybek katılımcılarla hatıra fotoğrafı çektirdi.