Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Başkan Yardımcısı Barış Dal, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Akmescit Mahalle Muhtarı Celal Acar  ve mahalle sakinlerinin yoğun katılım gösterdiği iftarda okunan ezanla birlikte dualar edildi, oruçlar açıldı.

‘‘BİZİ BİZ YAPAN BİRLİK BERABERLİĞİMİZ’’   
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Rahmetin ve bereketin gönüllerimizi kapladığı güzel bir Ramazan akşamında sizlerle bir arada, yan yana iftar sofrasında buluşmak bizleri mutlu ediyor. Bizi biz yapan gönül bağımız, birliğimiz ve dirliğimiz daim olsun. Aynı manevi güzellik ve duyguları paylaştığımız bereket sofralarını tekrar kurmayı Allah bizlere nasip etsin. Yarın idrak edeceğimiz Kadir Gecemizi ve yaklaşan Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Bu vesileyle iftar buluşmamıza katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyor, ailelerinizle birlikte sevgi dolu, muhabbetli ve bereketli günler geçirmenizi temenni ediyorum” dedi.

MAHALLELERE DOĞALGAZ MÜJDESİ
Programda Tacıahmet ve Akmescit Mahalle sakinlerine bir müjde veren Başkanı Mehmet Zeybek, “Yaptığımız görüşmelerimiz ardından bu sene inşallah Akmescit ve Tacıahmet Mahallelerimize doğalgaz girmeye başlayacak. Tabii mahallelerimiz geniş hepsini bu sene bitirmesi mümkün değil.  Çünkü SİT alanı burası. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Akmescit Mahalle Muhtarı Celal Acar ise Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e mahallelerine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.