Programa Belediye Başkan Yardımcıları Süleyman Karakuş, Benol Kaplan, Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürü Mustafa Demirhüyük, Afyonkarahisar Muhtarlar Dernek Başkanı Suat Uygur ve mahalle muhtarı katıldı. Muhtarların şikâyet ve talepleri dinleyen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, göreve geldiğinden bu yana 58 mahallenin 55’ni ziyaret ettiklerini ifade eden söyleyerek “Sizler Belediyemizin gören gözü, tutan eli yürüyen ayağısınız” dedi.

"SORUNLARI YERİNDE GÖRÜYORUZ"

Muhtarlarla her ay düzenli olarak gerçekleşen istişare toplantılarına pandemi dolayısıyla ara verdiklerini hatırlatan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Ancak Cuma günleri namazlarımızı her hafta farklı bir mahallemizde kılıyor. Sizlerin ve vatandaşlarımızın talep, ve şikayetlerini yerinde alıyoruz. Böylelikle sorunları mahallinde çözüme kavuşturuyoruz. Bugüne kadar 58 mahallemizin 55’ni ziyaret ettik. Problemleri mahallinde görüyoruz. Bunda da çok başarılı olduk. Kısa sürede ikinci tura çıkacağız. İstişareye açık olacağız demiştik. Sizleri hiçbir zaman kendimizden farklı görmedik.  Bu ziyaretlerde aldığımız notlarda eksiklerimiz olabilir. Hata da yapmış olabiliriz, gözümüzden kaçmış olabilir. Ancak, her zaman ifade ettiğim gibi sizlerin de desteği ile mahallelerimizi hep birlikte güzelleştireceğiz” dedi.

MUHTARLIK MÜDÜRLÜĞÜNE MUSTAFA DEMİRHÖYÜK ATANDI

Toplantıda Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne atanan Mustafa Demirhöyük’ü muhtarlara tanıtan Başkan Zeybek, “Müdürümüz bundan sonra sizlerle iş birliği halinde olacak. Kendisine başarılar diliyorum. Biz sizlerden memnunuz, talep, ihtiyaçlarınızı bizlere her zaman iletebilirsiniz” dedi. Belediye Başkanı Zeybek'in konuşmasının ardından muhtarlar söz aldı. Kendisine iletilen talep ve şikayetleri dikkatle dinleyen Başkan Zeybek, sorunları da birim müdürlerine not aldırarak ilgilenmeleri yönünde talimat verdi.