Afyonkarahisar Belediyesi, kar yağışının etkili olmaya başladığı andan itibaren ekip ve ekipmanlarıyla karla mücadele çalışmalarını şehrimizin dört bir yanında gece gündüz demeden sürdürüyor. 

300 PERSONEL, 100’DEN FAZLA EKİPMAN GÖREV ALIYOR

Araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu cadde ve sokaklarda hummalı bir çalışma içerisine giren ekiplerimiz, vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir kış dönemi geçirmesi için adeta canla başla çalışıyor. Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü işbirliğinde yaklaşık 300 personel, 100’den fazla araç, iş makinesi ve ekipman ana arterlerde ve kaldırımlarda ve mahalle aralarında kar küreme ve tuzlama yapıyor.   

TÜM İMKANLARI SEFERBER EDİYORUZ

Belediyemiz tüm imkânlarını seferber ederek vatandaşlarımızın mağduriyetine geçit vermiyor.  Gece gündüz demeden güvenli ulaşımı sağlamak ve mağduriyetlerin önüne geçmek için ekipler 24 saat boyunca sokakları kardan temizliyor. Çalışmalara ilişkin bilgi veren Belediye Başkanı Mehmet Zeybek,  vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir kış dönemi geçirmesi için ekiplerin adeta seferber olduğunu söyledi.

“GÖREV ALAN TÜM EKİPLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Başkan Zeybek; “Şehrimizde 30 cm. yakın bir kar yağış oldu.  “Gönül ister ki 60-70 cm. kar yağışı olsun. Yer altı sularımızda ciddi çekilmeler var. Yağışların devam edeceğini ümit ediyoruz. 300 personelimiz, 100’ü aşkın iş makinası ve ekipmanımızla halkımıza hizmet etmeye çalışıyoruz.  Ekiplerimiz 7/24 arazide. Çok şükür kapalı yolumuz yok. Her an vatandaşımızın yanındayız.  Bu süreçte görev alan tüm ekiplerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Mesai mefhumu gözetmeden çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar. Hemşehrilerimize hoşça vakit geçirebilecekleri, kardan istedikleri kadar vakit geçirebilecekleri ağız tadıyla faydalanabilecekleri günler diliyorum” dedi.