Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyon Postası TV’de Gazeteci Nail Azbay’ın sorularına canlı yayında yanıt verdi. Başkan Zeybek’e Kent Konseyi’nin logosunu değiştirmesiyle gündem olan Konsey Başkanı Şemseddin Yasan konusu soruldu. Konsey Başkanlığı’nda bir değişiklik olacak mı sorusuna yanıt veren Zeybek, şunları söyledi:

ARKADAŞLARLA GÖRÜŞECEĞİZ

İlerleyen günlerde arkadaşlarla görüşürüz, bakarız değişikliğe gidilmesi gerekiyorsa gideriz. Buradaki arkadaşlarımız Paşa Cami’nin bir defalığına mahsus olmak üzere bir değişiklik yapmışlar. Mustafa Kemal Atatürk bu ülkenin kurucusu bu ülkeye mal olmuş bir isim. 

YEMEDİĞİM KÜFÜR KALMADI

Bunu bahane ederek yemediğim hakaret küfür kalmadı. İstanbul’daki Afyonlular Derneği bilmem ne. Küfür edenleri aradım, geri iade ediyorum dedim. Sizin Afyon’a ne katkınız ne oldu Allah için düşünün dedim. Bunu bahane ederek saldırmanızın anlamı ne? 

KISMİ DEĞİŞİKLİK YAPABİLİRİZ

Kaldıki Atatürk’ün Kocatepe’deki fotoğrafını çeken Etem Tem adına yarışma düzenliyoruz bunun sponsoru benim dedim. Buna rağmen bu hakareti biz haketmiyoruz dedim. Arkadaşlarla görüşürüz, kısmi değişiklik yapabiliriz. Başkanın değişmesine bakacağız.  >>Nail Azbay’ın Özel Haberi.