9 Aralık 2019 tarihinde Şırnak'ın İdil ilçesinde, PKK'lı teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcıya müdahale sırasında meydana gelen patlamada şehit olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Esma Çevik'in, yanında olan ve patlamadan yaralı olarak kurtulan İlimiz  Şuhut Başören Köyü Nüfusuna kayıtlı Gazi  J.Uzm.Çvş.Ömer Özkan'ı tedavi gördüğü GATA'da ziyaret eden Başkan Kumartaşlı'nın bu ziyareti Gazi Özkan'a büyük moral oldu.

 

Gazilere moral verdi

 

Gazimizin sağlık durumunun iyi, moralinin de yüksel olduğu müjdesini veren Başkan Kumartaşlı, Gazi Özkan ile uzun süre sohbet etti.

Başkan Kumartaşlı ve Şehit Babası Musa Sağlam'ın ziyaretinden çok mutlu olduğunu belirten Gazi Özkan, tüm memleketine ve ailesine selamlar gönderdi.

Yine GATA'da tedavi gören ve 25 Ekim 2019 tarihinde Suriye'de sınır ötesi harekat esnasında BTÖ Mensubu Teröristlerin tuzakladığı  EYP patlaması sonucu yaralanan ve Şuhut Efe Köyü Nüfusuna kayıtlı Ulş.Uzm.Onb.İbrahim Yılmaz'ı da ziyaret eden Başkan Kumartaşlı, daha sonra  GATA'da tedavisine devam edilen Çay Akkonak köyü nüfusuna kayıtlı Gazi P.Uzm.Çvş.Aykut Özçelik'i de ziyaret etti.

 

En büyük ihtiyaçları moral...

 

Gazilerimizin sağlık durumlarının giderek iyiye gittiğini söyleyen Başkan Kumartaşlı, yaptığı açıklamada; 'Kahraman Gazilerimizin şu anda en büyük ihtiyaçları moraldir. Bunu en iyi bilenlerden biri olarak, GATA'da tedavi gören Gazilerimizi ziyaret edip, tüm günümüzü onlarla geçirdik. Onlara moral verdik. Gazilerimiz inşallah yakın zamanda sağlıklarına kavuşup aramıza dönecekler. Vatan savunması hiç bir zaman bitmez. Görevlerimiz devam edecektir.  Gazilerimizin tüm hemşerilerimize selamları var'dedi.