Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği’ne destek ve ziyaretler devam ediyor. Türk Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şubesi yöneticileri ile Cansuyu Derneği Afyonkarahisar Temsilcileri de dün Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği’ne ziyarette bulundular.

“YAKALARA BAYRAK” KAMPANYASI

Türk Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Nizamettin Şenol ile sendika yöneticilerinden oluşan heyet Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği’ni ziyaret ettiler. Türk Eğitim-Sen camiası olarak yerel basın kuruluşlarından ve basın mensuplarından her zaman destek gördüklerini belirten Türk Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Nizanettin Şenol, “Basın camiamızın böyle bir birliktelik oluşturmasından son derece memnuniyet duyduk. Basın mensubu arkadaşlarımızın bize olan desteği gibi biz de hayırlı ve güzel çalışmalarında her zaman onlara destek olacağız” dedi.

Türk Eğitim-Sen olarak herkesin yakasında şanlı Türk Bayrağı’nın rozetini görmek istediklerini ve bu yönde bir kampanya başlattıklarını belirten Şenol, basın mensuplarına da Türk Bayrağı rozeti taktı. Afyonkarahisar’ın ve Türkiye’nin her yerinde bu kampanyayı sürdüreceklerini belirten Şenol, “Şanlı bayrağımız göğüslerimizin üzerini süsleyecek” dedi.

“BASIN HER ZAMAN YANIMIZDA”

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Afyonkarahisar İl Temsilcisi Av. Mehmet Demir ile dernek mensupları da Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği’ni ziyaret ettiler. Afyonkarahisar basınının geçmişten bugüne aktif ve etkin bir yapıya sahip olduğunu belirten Cansuyu Temsilcisi Mehmet Demir, “Basın mensuplarımız derneğimizin çalışmalarında da bizlere her zaman destek olmaktalar. Hem bu katkılarına teşekkür etmek, hem de yeni derneğe hayırlı olsun demek için ziyarette bulunduk” dedi.

Ziyarette; Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İl Temsilcisi Mehmet Demir, Tahkikat Komisyonu Başkanı Ahmet Ayvaz, Basın Müşaviri Barış Âdem Düzenli ve Teşkilat Komisyonu Başkanı Mevlüt Yeşil hazır bulundu.