Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği yönetim kurulu üyeleri bir dizi ziyarette bulundu.

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’i Valilik makamında ziyaret eden Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Sezer Küçükkurt, Hacı Hakkı Özsoy, İsmail Akar, Muammer Türker, Mahmut Emin Birliktir, Mehmet Abdioğulları, Faruk Kılınç, Hakan Dilek ve basın mensupları, basın camiasındaki güncel konularla ilgili olarak Vali Çiçek’le görüş alış verişinde bulundular. Ziyarette Afyonkarahisar Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Kayar da hazır bulundu.

“AFYONKARAHİSAR ADINA YAPTIKLARI ÇALIŞMALARIN DESTEKÇİSİYİZ”

Basın camiasına ve basın mensuplarına verdiği destek nedeniyle Vali Gökmen Çiçek’e meslektaşları adına teşekkürlerini ileten ABYD Başkanı Sezer Küçükkurt, “Sayın Valimiz ve Valilik mensuplarının her zaman her ortamda desteklerini görüyoruz. Bu konuda kendilerine müteşekkiriz. Özellikle pandemi sürecinde yaşanan bazı sıkıntılarla ilgili olarak sayın Valimizle istişare etmek üzere bu ziyareti gerçekleştiriyoruz. Yaşanan sorunların aşılması noktasında Sayın Valimizin her zaman olduğu gibi bu kez de desteğini ve sıcak ilgisini gördük. Afyonkarahisar’ın büyüyüp gelişmesi adına kendilerinin gösterdikleri çabaya bizler de tüm basın camiası olarak desteklerimizi her zaman sürdüreceğiz” dedi.

“AFYONKARAHİSAR BASINI AKTİF VE ETKİLİ”

Vali Gökmen Çiçek ise Afyonkarahisar’da hakim olan uyum ve huzur ortamında basın camiasının katkısının büyük olduğuna dikkat çekerek, “Afyonkarahisar basını gerçekten aktif ve etkili bir yapıya sahip. Bizler de bu aktif ve etkili yapıdan büyük fayda görüyoruz. Afyonkarahisar’ımızın daha iyi noktalara gelmesi noktasında bizlere sağladıkları katkı nedeniyle tüm basın mensuplarımıza teşekkür ediyoruz. Basın mensuplarımızın görevlerini rahat ve sorunsuz bir şekilde yerine getirebilmesi adına gerekli çalışmaları hep birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.

ODAK GAZETESİ’NE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Vali Gökmen Çiçek’e yapılan ziyaretin ardından 27’inci yayın yılına başlayan Odak Gazetesi’ne “hayırlı olsun” ziyaretinde bulunan Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği yöneticileri, Odak Gazetesi kurucusu ve ABYD Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Emin Güzbey nezdinde geçmişten bugüne kadar Odak Gazetesi’ni emeği geçen herkesi tebrik ettiklerini bildirdiler. Anadolu basınının zorlu şartları altında 27 yayın yılını tamamlamanın önemine işaret edilen ziyarette Odak’ın yayın hayatının başarıyla devam etmesi temennisinde bulunuldu.

DARGIN GAZETECİLER BARIŞTI

ABYD yöneticilerinin Odak’a yaptıkları ziyaret sırasında aralarında dargınlık bulunan basın mensuplarının barışmasına da vesile olundu. Basın mensupları Gökten Ceylan ile Ahmet Uçmak arasında bir süredir devam eden dargınlığın “helalleşerek ve kucaklaşarak” sonlandırılmasına vesile olunurken, yine kendi aralarında problem yaşayan Hakan Dilek, Ali Küçükkartal ve Hayati Kanat arasında da dargınlığın giderilmesi adına ilk adımlar atıldı.

KUZU AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ

ABYD yönetim kurulu üyeleri bir süre önce annesini ebedi yolculuğuna uğurlayan Kadınana Gazetesi sahibi Canser Kuzu’yu da ziyaret ederek taziyelerini bildirdiler. Kuzu ve ailesine sabır dileyen ABYD üyeleri hayır-hasenat çalışmaları nedeniyle de Canser Kuzu’yla teşekkür ve desteklerini ifade ettiler.