AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, AK Parti Milletvekilleri Prof. Dr. Veysel Eroğlu, İbrahim Yurdunuseven, Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve Belediye Meclis üyesi adayları ile Karşıya ve Harbiş kapalı pazar yerini ziyaret ettiler.

 

“DAHA MODERN KAPALI PAZARLAR İNŞA EDECEĞİZ”

 

Afyonkarahisar Sebzeciler ve Meyveciler Odası Başkanı Veysel Gök’ün de eşlik ettiği ziyarette vatandaşlarla konuşan Zeybek, şunları söyledi. “Sabahın erken saatlerinde sebze ve meyve haline giderek ürünlerini alıp daha sonra pazarda tezgâhını açıp akşamın geç saatlere kadar rızıkları için mücadele veriyorlar. Pazarcı kardeşlerimin bu helal mücadeleden dolayı her zaman yanlarındayım. Fuar pazar yeri ve semt pazar yerlerin sıkıntılarını biliyoruz. Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban’ın yaptığı semt pazarları ile yağmurda çamurda, soğukta sıcakta pazarcı esnafımızı tezgâh açmaktan kurtardı. Bizler göreve geldiğimiz zaman pazarcı esnafımız ile istişareler yaparak daha modern kapalı pazarlarımız ve bunun yanında sağlıklı ve modern ortamlarda çalışma imkânını sağlayacağız. Vatandaşlarımızda da her türlü hava koşulunda rahat bir şekilde semt kapalı pazar yerlerinde alış verişlerini yapabilmenin mutluğunu yaşayacaklar.”

 

“GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNİ GETİRECEĞİZ”

Gönül Belediyeciliği anlayışı ile hizmet edeceğini ifade eden Zeybek, “Belediye olarak vatandaşlarımızın görüş ve önerileri bizim için önemli ve değerli olacak. Halkımızın eleştirilerine de mutlaka kulak vereceğiz. Yapıcı eleştirilere her zaman açık olacağız. Ben değil biz diyeceğiz. Şehrimizin kurum kuruluş ve sivil toplum kuruluşlarını önemseyerek uyum içinde çalışmaya devam edeceğiz. Hemşehrilerime söz veriyorum, Afyonkarahisar’ı hep birlikte yöneteceğiz. 31 Mart’ın Afyonkarahisar için tarihi bir fırsattır. Bazı adaylar gibi balon projeler değil, ayağı yere sağlam basan gerçekçi, uygulanabilir vizyon projelerle sizlerin huzurunuza çıktık. Şehrimizi Türkiye’nin marka şehri yapmak için geliyoruz” ifadelerini kullandı.