Afyon Postası 2021 yılına damga vurdu. Şehirdeki güncel olaylardan asayiş haberlerine, özel haberlerden sokak röportajlarına, canlı yayınlardan köşe yazılarına kadar pek çok içerikle Afyonkarahisar halkının güvenini kazanan Afyon Postası, Google verilerine göre 1 Milyon 865 bin kişi tarafından 9 Milyon 162 Bin defa görüntülendi. 

HANGİ İLLERDEN ZİYARETÇİ ALDI?

Bu ziyaretlerin yüzde 62’si Afyonkarahisar’dan, yüzde 11’i Ankara ve İstanbul’dan, Yüzde 9’u Antalya’dan, yüzde 7’si İzmir’den oldu. 

HANGİ ÜLKELERDEN ZİAYRETÇİ ALDI?

Afyon Postası sadece Türkiye’den değil dünyanın bir çok bölgesinde de ziyaretçi aldı. 10 Milyona yakın sayfa görüntülenmesinin 30 bini ABD, 22 bini Almanya, 10 bini Fransa, 8 bini Belçika üzerinden gerçekleşti. 

İNSTAGRAM’DA ZİRVEDE

Afyon Postası’nın instagram hesabına bir yılda 22 binden fazla kişi katılarak 39 bin kişiye yakın takipçiye ulaştık. Bu takipçi sayısı ile Afyon Postası, şehirdeki tüm haber siteleri arasında en fazla takipçisi olan sayfa oldu. Aynı şekilde Facebook hesabıda 30 binleri aşan takipçi kitlesi ile her geçen gün büyümesini sürdürdü. 

GOOGLE’DA ZİRVEDE

Afyon Postası,  dünyanın en büyük arama motorunda yıl boyunca “Afyon Haberleri”  kelimesinde liderlik koltuğunu hiç kimseye bırakmadı. 

YOUTUBE ÜZERİNDEN 2 MİLYON’DAN FAZLA VİDEO İZLENDİ

Afyon Postası sosyal mecralarda da büyümesini sürdürdü. Bu noktada video yayıncılığına yapılan önemli yatırımlardan sonra, Afyon Postası’nın Youtube kanalıda her geçen büyüdü. Yıl boyunca üretilen sokak röportajları, canlı yayın programları, çeşitli haber görüntüleri 2 Milyon’dan fazla izlenme aldı. 

AFYON HALKI AFYON POSTASI İLE NEFES ALDI

Afyon Postası’nın Sahibi Nail Azbay, yıl değerlendirmesini yaparak şunları söyledi: “2022 yılının hem şehrimize hem ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. 2021 Afyon Postası için oldukça verimli geçti. Özel röportajlar, özel ve anlık haberler, köşe yazılarımız, sokak röportajlarımız, canlı yayınlarımız ile izlediliğimiz vatandaş haberciliği anlayışımız ile her geçen gün bize güvenenlerin sayısı arttı. Bunu sadece yukarda yer alan rakamlara göre söylemiyoruz, haberlerimizin sokaklarda, caddelerdeki yankısına bakarak söylüyoruz. Afyon Postası’nın kaleme aldığı pek çok haber ulusal haber sitelerinde, gazetelerde referans gösterilerek yer aldı. Bu, bu gazetenin güvenilirliğinin en büyük göstergelerinden bir tanesi. Her şeyden önemlisi yıl boyunca “şöyle bir derdim var, nereye gideceğimi bilemedim, çare ararken sizi aramak istedim” diyen yüzlerce telefon aldık. İşte bu telefonlardan şunu anladık. Afyonkarahisar halkı Afyon Postası ile nefes aldı. 

GERÇEK HABERCİLİK KARŞISINDA EZİLDİLER

“Tabi bütün bunlar olurken, hem şahsıma hem Afyon Postası markasına saldıranlar, iftira atanlar oldu. Hepsiyle mahkemede hesaplaştık. Hepsi tükürdüklerini geri yalamak zorunda kaldı. Onları konuşarak geçirecek zamanımız olmadığı için sizlerin değerli vakitlerini çalmamak için bu gelişmeleri haberleştirmek bile istemedik. Yıllardır hak etmedikleri konumlarda bulunanlar gerçek haberciliğin altında nasıl ezildi 2021 yılı boyunca izledik.” 

TAKLİTÇİLER DOĞRU YOLDA

“Bu kişiler şimdide Afyon Postası markasını taklit ederek okuyucularımızı aldatma peşine düşmüşler. Yeri gelmişken söyleyim. Hala akıllanmış değiller. Biz nerde hata yaptık diyeceklerine Afyon Postası’na nasıl çelme takarız, nasıl paçasından asılırız derdindeler. Yeri gelmişken söyleyim. Bizi taklit ediyor olmanızdan çok mutluyum. Çünkü bu işin adil ve dürüst bir şekilde nasıl yapıldığını bu vesileyle görmüş oluyorsunuz. Şimdiden sonra gördüklerinizi uygulamaya geçirmenizi ümit ederim. Bizi bugüne kadar büyüten bağımsız ve patronsuz gazeteciliğimize 2021’de olduğu gibi 2022’de de devam edeceğiz. Bu şehre değer katacak pek çok projeye imza atacağız. Bize inanan bize bu gururu yaşatan tüm halkımıza teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız…”