Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 2021 Türkiye Şampiyonu olan 25-30 Mayıs 2021 tarihleri arasında Bulgaristan’ın Sofya kentinde U-15 Serbest Grekoromen ve Kadınlar Avrupa Güreş Şampiyonasında Avrupa 2.’si olan Fatma Yılmaz ile Taşoluk Belediye Spor Kulübü sporcularını makamında kabul etti. 

HER TÜRLÜ DESTEĞİ VEREMEYE HAZIRIZ

Başarılarından dolayı sporcuları tebrik eden Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, başarılar diledi. Sporcuların yetişmesinde emeği geçen başta Antrenör Yakup Yağcı olmak üzere ailelerini tebrik eden Zeybek Başkan, güreşçilerimize her türlü desteği vermeye devam edeceklerini ifade etti.
ÖNCE PAYLAŞILDI, SONRA SİLİNDİ
Ziyaret sonunda Belediye Başkanı Mehmet Zeybek sporculara 300 liralık hediye çekleriyle internet yüklü kartvizitler verdi. Hediye çeklerinin verilmesi anında çekilen fotoğraflar belediyenin sosyal medya hesaplarında paylaşıldı. Bu fotoğraflarda 300 liralık hediye çeki rakamları net bir şekilde görülüyordu. Ancak sosyal medyadan daha sonra bu fotoğraflar kaldırılarak yeniden yüklendi. Yeni yüklenen fotoğraflarda hediye çeklerinin rakam yazan bölümünün silindiği görüldü. 

DEĞİŞTİRİLEN VE İLK PAYLAŞILAN FOTOĞRAF