Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, ATSO’nun başarısından dolayı Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’e tebrik mesajı gönderdi. Hisarcıklıoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Oda/Borsa Akretidasyon Sistemi çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen Belge Yenileme Denetiminiz sonrasında Denetim Raporunuz, Birliğimiz Akretidasyon Kurulunca değerlendirilmiş olup Odanız’ın akretitasyonunun 31.12.2024 tarihine kadar uzatılması kararı alınmıştır.

Akretidasyon Sistemi’ni içtenlikle sahiplendiğiniz için başta size, Yönetiminize ve Meclisinize, sistemin gerekliliklerini özenle uygulayarak üyelerinize en üst seviyede hizmet sunan Genel Sekreterinize, Akretidasyon Sorumlunuza ve tüm çalışanlarınıza teşekkür ederim. 

Başarınızdan dolayı sizi kutluyor, çalışmalarınızın devamını diliyorum.”

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser de “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Akreditasyon Sistemi’nde mükemmel düzeyde olan A belgemizi yenilemekten büyük gurur ve mutluluk duyduk. Üyelerimize, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da en üst düzey kaliteyle hizmet vermeye devam edeceğiz.. Oda-Borsa Camiamız’daki hizmet standartının gelişmiş ülkelerdeki Odalar’ın seviyesine ulaşmasını sağlayan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na, bu belgemizin yenilenmesinde emeği olan Yönetim Kurulumuz’a, Meclis Üyelerimiz’e ve personelimize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.