Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın açıkladığı Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’na Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tam destek verdi. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, “Ülkemiz önemli bir iktisadi mücadeleye başlamıştır. Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak’ın açıkladığı Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı, bu mücadelenin ayrıntılarını ortaya koymaktadır. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin Yönetim Kurulu Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun öncülüğünde Oda-Borsa camiası olarak biz de bu Program’a destek veriyoruz” dedi.

ATSO OLARAK BİZ DE MÜCADELEDE VARIZ

Enflasyonla mücadelede her kesime görev düştüğünü vurgulayan Serteser, “Enflasyon yalnızca üreticiyi ya da yalnızca tüketiciyi etkilemiyor. Enflasyon, toplumumuzun her kesimini olumsuz etkiliyor. Bu etkiyi ancak birlikte hareket ederek kırabiliriz. Biz ATSO olarak enflasyonla mücadelede varız” diye konuştu.

BU ÜLKE İÇİN ÜRETİYOR, ÇALIŞIYORUZ

Oda ve Borsa camiasının her zaman devletin ve milletin yanında olduğunu hatırlatan Serteser, “Sanayicimiz, işadamımız, tüccarımız, bu ülke için üretiyor; refahımızın artması için çalışıyor. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da devletimizin ve milletimizin yararına olan her gelişmede yer alacağız. Enflasyonla mücadele, aynı zamanda işsizlikle, artan üretim maliyetleriyle, yüksek faizle mücadele anlamına gelmektedir. Afyonkarahisarlı işadamları, sanayiciler ve tüccarlar olarak biz Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’nın başarıya ulaşması için ne gerekiyorsa yapacağız” ifadelerini kullandı.