Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), şehrin tanıtımı için her alanda adım atmayı sürdürüyor. ATSO, Afyon Frig Fotoğraf Derneği tarafından düzenlenen 1. Frig Fotofest çerçevesinde çekilen fotoğraflardan oluşan sergiyi, Afyon’a gelen misafirlerle buluşturuyor.

İLK SERGİ NG AFYON OTEL’DE

İlk olarak Frig Ultramaratonu’na katılan konukların NG Afyon Otel’de beğenisine sunulan Afyonkarahisar Fotoğrafları Sergisi, ardından ATSO Hizmet Binası’na açıldı. Sergi, 4-5 Ekim 2018 tarihlerinde ATSO’da düzenlenen Coğrafi İşaretlerde Afyonkarahisar Buluşması Uluslararası Semineri’ne katılan gazeteci ve akademisyenlerin de dikkatini çekti.

İKİNCİ DURAK AKRONES OTEL

ATSO’nun Afyonkarahisar Fotoğrafları Sergisi’nin yeni durağı ise Akrones Otel oldu. Sergi, Akrones’e şehir dışından gelen turistler tarafından ilgiyle incelendi. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, “Sergimize ev sahipliği yapan NG Afyon Otel ve Akrones Otel’in sahiplerine, yöneticilerine ve çalışanlarına teşekkür ederiz. Talep eden her otelde sergimizi açmayı düşünüyoruz. Afyon’un tanıtımına fotoğraflarla da katkı sağlıyoruz” dedi.