ATS’nin açılımı Alternatif Tatil Sistemi’dir. Devre mülk/devre tatil sahiplerinin dönemlerini kiraya verebilmesi, satabilmesi ve havuza bırakılmış diğer üye ve tesis ilanlarını kullanarak benzer şartlarda farklı bölgelerde uygun aidat bedelleri karşılığında tatil yapmalarına olanak sağlamak amacındadır. Devre mülk ya da devre tatili olmayan üyelere ise birçok şehirde farklı konsepteki tesislerde çok daha ekonomik tatil yapma imkanı sunmaktadır. Aynı olanaklara daha az ücret öderler. 

Biz özetle firma olarak müşteriyle otelleri buluşturan bir servis sağlayıcısıyız. Bizim yaptığımız tek iş bu. Müşteriler ile oteller arasında bir köprüyüz. Anlaşmalı olduğumuz tesisler var. Biz üyeleri birbirilerinin yerlerine gönderiyoruz. Yani alternatif bir rota çiziyoruz.

Firma olarak yakın zamanda hem Türkiye Distribütörüyle hem de Almanya’daki bir firmayla anlaşma sağladık. Bu firma aynı zamanda İsviçre’de faaliyetleriyle tanınıyor. Bu anlaşma neticesinde ATS altyapısı kullanılarak sağlık turizmine ilgi duyan Avrupalı turistlerin Türkiye’ye gelmesi sağlanacak.Bundan sonra yolumuza ATS Global olarak hem Türkiye de hem de yurt dışında hizmetlerimizi vermeye devam edeceğiz.

Son zamanda kamuoyunda ATS hakkında çıkan haberler bizleri üzmektedir. ATS bu ülke için vergisini ödeyen, istihdam sağlayan, yurt dışında ülkeye turist çekecek bu sayede ülkenin döviz rezervine katkı sunacak, vatanına milletine kayıtsız şartsız bağlı olan bir firmadır. Hakkımıza çıkan yazılar ya da haberlerle alakalı hukuksal girişimlerde bulunduğumuzu belirtir,bu süreçte hak ve adaletin yanımızda olduğunu düşünerek ATS’nin hem yurt içi hem de yurt dışındaki çalışmalarının aktif bir şekilde devam etmekte olduğunu tüm kamuoyu ile paylaşırız.