Afyonkarahisar’da Burmalı Mahallesi’nde bulunan Özsoy İşhanı’nda 8 ay önce hizmete giren Telefon Ustası adlı işletme İphone kullanıcılarının arızalarına çözüm üretmesiyle dikkat çekiyor. Çin’den gelen uzmanlardan eğitim alarak bu işletmeyi hizmete açan  Ahmet Sıtkı Sayın, Afyon Postası’na şunları anlattı: 

KIRILAN EKRANLARI TAMİR EDİYORUZ

Biz sadece iPhone tamiri yapıyoruz. Bu telefonun anakartı yanmış bu telefon olmaz denilen telefonları tamir ediyoruz. Onun haricinde dışı kırılmış ekranları yenisiyle değiştirmeden daha uygun fiyata tamirini yapıyoruz. Yeni çıkan iPhone’ların hepsinin arkası cam. Bunların arka camlarını değiştirebililiyoruz. iPhone ile alakalı bütün tamiratları yapabiliyoruz.

ÇİNLİ UZMANLARDAN EĞİTİM ALDIM

Biz 8 aydır burada faaliyetteyiz. Ben 12 yaşımdan beri bu işin içindeyim. iPhone çıktığından beri yakın takip ediyorum. Arızalarını takip ediyorum yapımı takip ediyorum. iPhone Teknik servis olarak 4 senedir bu işi yapıyoruz. Ben İstanbul’da Çinli’lerden, Kayseri’de, dört farklı noktada bu işin eğitimini aldım. Anakart tamiri noktasında sadece. Ekran tamiri için iki farklı yerden eğitimini aldım. İstanbul’dan Kocaeli’den eğitim aldım. Bu işi en iyi şekilde yapabilmek için en iyi yerlerden eğitim aldık. 

YANMIŞ, ÖLMÜŞ DENİLEN TELEFONLARI TAMİR EDİYORUZ

Bizi en farklı kılan şey yenisiyle değiştirmek değil, tamir etmek. Elimizde olan parçayı geri kazandırmak. Bunuda daha uygun fiyatlara yapmak. Değiştirmekten daha ucuz maliyete yapmak. Yani kurtarılabiliyorsa kurtarmak. Yanmış, ölmüş denilen, çalışmaz denilen telefonları çalıştırmak bizim işimiz. Bizi maddi ve manevi olarak bu durum bizi mutlu ediyor. Yani kişi bunu her yere götürdük çalışmıyor denilen şeyleri yapmak bizi tatmin ediyor. 

BİR NOKTAYA ODAKLANDIK, SADECE İPHONE TAMİR EDİYORUZ

Biz şeffaf iş yapmaya çalışıyoruz. Tezgahımız herkese açık herkesin gözünün önünde iş yapıyoruz. Biz sadece iPhone tamiri yapıyoruz. Bir noktaya odaklandık. O nokta üzerinde Ar-Ge yapıyoruz. Yeni ne çıkmış, yeni arızalar neler, bunların yakın takibini yapıyoruz. Büyükşehirlere gitmeye gerek yok biz burda bu hizmeti sunuyoruz. 

Telefon Ustası’na nasıl ulaşırım?

Telefon: 02722138080

Adres: Dumlupınar, Yzb. Bayburtlu Agah Cd. Dişbudak İş Hanı No:3/13 Afyonkarahisar