2009 yılından beri Yenimahalle'de  Belediye Başkanlığı'nı sürdüren Afyonkarahisarlı Fethi Yaşar, son yerel seçimlerde de galip gelen taraf oldu. Ankara'da yaşayan Afyonkarahisarlılar, Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği önclüğünde Yaşar'ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Ziyarette konuşan Derneğin Genel Başkanı Mehmet Ali Özerkan'ın, Fethi Yaşar'ın yeniden belediye başkanı olarak seçilmesinden yana çok çutlu olduklarını ifade etti. 
'GURURLUYUZ'

Halkın yeniden göreve getirdiği Fethi yaşar'ın başkanlığından gurur duyduklarını ifade eden Özerkan, 'Cumhuriyetimizin başkenti Ankara'nın en büyük merkez ilçelerinden Yenimahalle'de 2 dönemdir belediye başkanlığı görevini sürdüren, değerli hemşehrimiz ve gurur kaynağımız  Fethi Yaşar'a, yerel seçimlerin ardından bir hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istedik. Yenimahalleli vatandaşlarımızın kendisini büyük bir teveccühle 3. kez başkanlık görevine getirmeleri, onu ne kadar sevdiklerinin ve inandıklarının somut bir göstergesidir. Tabi ki bizler de böylesi bir teveccühe layık görülen belediye başkanımızın, aynı zamanda hemşehrimiz olmasından dolayı da ayrıca gururlanıyoruz. Gerek dernek faaliyetlerimizde ve Afyonkarahisar ile ilgili etkinliklerimizde, gerekse Afyonkarahisar'dan gelen hemşehrilerimizin ihtiyaçlarının karşılanmasında hiç bir zaman bizden desteğini esirgemeyen, hemşehrilik bilincinin yerleşmesi için tüm katkıyı vermekten çekinmeyen medarı iftiharımız Sayın Fethi Yaşar'ın bu yeni dönemdeki görevinin kendisine ve Yenimahalle ilçemiz nezdinde tüm Ankara'ya hayırlı olmasını diliyoruz. Derneğimiz olarak bugüne kadar her zaman ve her platformda yanında olmaktan gurur duyduğumuz başkanımızın, bundan sonra da büyük bir destek ve coşkuyla yanında olmaya devam edeceğiz.' dedi.

'DOĞRULUK VE DÜRÜSLÜKLE YÖNETECEĞİZ'
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da hemşehrilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 'Ülke olarak zor zamanlardan geçtiğimiz bu günlerde, herşeyden önce yapmamız gereken şey birbirimize kenetlenmek ve birliğimizin beraberliğimizin bozulmasına izin vermemektir. Atatürk'ün kurduğu cumhuriyetin başkentinde belediye başkanlığı gibi bir makama gelmişsem, herkese eşit ve adil bir tutum içerisinde, doğru ve dürüst bir hizmet ilkesiyle hareket etmem gerektiğine inanıyorum. Çok şükür ki Yenimahalleli hemşehrilerime kendimi doğru anlatabilmişim ki beni bir kardeşleri, bir ağabeyleri, bir evlatları, bir amcaları görerek yeniden bu göreve layık gördüler. Hepsine gösterdikleri teveccüh için teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Yenimahalle için, Yenimahalleliler için çalışmaya, üretmeye, yorulmaya devam edeceğiz.' diye konuştu.

 

BOLDAV'DAN ZİYARET

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'a Bolvadinliler Dayanışma Vakfı (BOLDAV) yöneticileri tarafından hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu. Ziyarette Ankara'da ki Afyonkarahisar lobi faaliyetlerinin güçlendirilmesi gerektiği ifade edildi. 


Ziyarette BOLDAV Kurucular Kurulu Üyesi ve Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Doğruyol, Vakıf Üyesi Yahya pektaş, Ali Erdurmuş ve Ali Durgut hazır bulundu. Ziyaret hakkında vakıftan yapılan açıklamada, 'Fethi Yaşar bey, ülkemizin içinden geçmekte olduğu durum değerlendirmesi ve Ankara’da bulunan Afyonkarahisarlı hemşerilerimizin lobicilik faaliyetlerini artırmaları gerektiği yönündeki düşüncelerini Vakıf ve dernek temsilcileriyle paylaştı.' denildi. 

Ziyaret sonrasında BOLDAV tarafından haşhaş objeli plaket takdim edildi.