Her yıl olduğu gibi bu yıl da Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın ev sahipliğini yaptığı ve pandemi sebebiyle verilen 2 yıllık aranın ardından Çarşamba günü Yenimahalle Belediyesi İlkadım Salonları'nda gerçekleştirilen iftar programına Ankara'da yaşayan Afyonkarahisarlıların yanı sıra üniversite eğitimi için Ankara'da bulunan gençlerin de katılımı oldukça yoğundu.

Programa katılan konuklar arasında Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, emekli Anayasa Mahkemesi Üyesi Celal Mümtaz Akıncı, emekli Yargıtay Üyesi Hakkı Manav, 21. Dönem Afyonkarahisar Milletvekili Müjdat Kayayerli, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Hizmetler Genel Müdür Yardimcısı Mustafa Tarlacı ile Emekli Albay Ahmet Bilginsoy da vardı.

Afyonkarahisar Kültür ve Turizm Derneği Genel Sekreteri İbrahim Aydoğdu yaptığı açılış konuşmasında; "Sayın Genel Başkanım, değerli Belediye Başkanım, Milletvekilim, değerli misafirlerimiz, çok kıymetli hemşehrilerimiz… Sandıklılılar Vakfımızla birlikte düzenlediğimiz iftar programına hoş geldiniz şeref verdiniz.

Pandemi nedeniyle iki yıl aradan sonra bu gün bu sofralarda bizleri biraraya getiren çok değerli hemşehrimiz Sayın Fethi Yaşar'a huzurlarınızda teşekkür ediyor, tüm hemşehrilerimiz adına şükranlarımı sunuyor, Ramazan'da tutulan oruçların, kılınan namazların Cenab-ı Hakk'ın yüce katında kabul ve makbul olmasını diliyorum." diyerek konuşmasını bitirdi ve Fethi Yaşar'ı kürsüye davet etti.

"RAMAZANLAR PAYLAŞIM AYIDIR"

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar konuşmasında; "Pandemi nedeniyle ara verdiğimiz ve iki yıl aradan sonra tekrar hemşehrilerimle bu iftar sofralarında biraraya geldiğim için çok mutluyum. Ben her zaman Afyonkarahisarlı olmaktan gurur duydum. Ramazan ayı boyunca iftar sofralarımız tüm hemşehrilerimize açık olacak. Ramazan ayı paylaşım ayıdır. Ramazan ayı birlik beraberlik ve dayanışma ayıdır. Bu duygularla tüm hemşehrilerimizin Ramazan Bayramını bu günden tebrik ediyorum." diyerek katılanlara teşekkür etti.

"BU MUKADDES GÜNLER, GELECEK GÜZELLİKLERİN HABERCİSİ OLSUN"

Daha sonra kürsüye gelen Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal konuşmasında; "Değerli büyüklerim, kardeşlerim, hemşehrilerim; Bugün bu iftar sofralarında sizlerle birlikte olduğum için çok mutluyum. Ülkemizin birlik, beraberlik ve dayanışmaya ihtiyacı var. İnşallah bu mukaddes günler gelecek olan güzelliklerin, refahın, kalkınmanın habercisi olur. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimizin mübarek Ramazan ayını tebrik ediyorum. Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor, saygılar sunuyorum" dedi.

Pandemi nedeniyle uzun zamandır birbirini görmeyen hemşehrilerin sohbetleriyle iftar programı sona erdi.