Ertuğrul Çağlayan’ın söyledikleri şöyle: 

BUNDAN ÖNCEKİ YÖNETİM BANA ÇIK DEDİ

*33 sene ben 33 sene babam Anıtpark’ta çay ocağı işlettik. Belediye çık dedi, bende yorulmuştum çıktım. Çıkmamda bir problem yok. Belediyeye küs değilim. Kırgın değilim. Açıkcası bu yönetimin suçuda yok. Mehmet Zeybek’in suçu yok.  Burhanettin Çoban bana ne düşmanlığı var bilmiyorum ama bana çık dedi. Al malını başına çal dedim. Çıktım. 

SABAH 4’DE GELİP KESMİŞLER

*Ben oradaki ağaçlara çok üzüldüm. Ben o ağaçları ne zahmetle büyüttüm. Orada ceviz ağacı kırılmıştı. Ben onu ne zahmetlerle büyüttüm. Sabah 4’de gelip kesmişler. Ben sabah 9-10 gibi geldim. İlk dikkatimi o ağaçlar çekti. Cevizlere baktım yok. Bir gün önce Fen İşleri’ne, başkan yardımcısından rica ettim. Bu ağaçlar ceviz veriyor dedim. Çok büyük cevizleri oluyordu. 40 metrekare için 5 tane ağacı katlettiler. Ben buna çok kızdım.

CEVİZ VE KESTANE AĞAÇLARI GİTMİŞ

*2 tane ceviz ağacı, 1 tane mazı denilen mezarlıklarda olan çok zor yetişen bir ağacı, bir tane at kestanesi, ağacını kesmişler bu ağaç çok gelişmiş bir ağaçtı. Kucaklasanız kollarınızı kavuşturamazsınız. Bir tanede akça ağaç denilen türde ağaç. Bunlar kesildi. Bir tanede dut ağacı vardı. Onunda kökünün yarısı gitti. Oda kurur diye düşünüyorum. Mis gibi dut veriyordu. Gelen giden bu ağaçların meyvesini yiyordu. 

BU AĞAÇLARI BELEDİYE DİKMEDİ BEN DİKTİM

*Onları belediye dikmedi ben diktim. Sen neden kesiyorsun? Kesmeden yapacak adam var. Bir harita mühendisi çağırıp bunu yaptırabilirdi. Belediyede Mustafa var. Değerli bir arkadaş. Sen kalkarsan müteahhitte verirsen o bunu düşünmez. O projesini oturtmaya bakar. Ben bu ağaçlara çok üzüldüm. Kolay yetişmedi bu ağaçlar. 30 senede yetişmişti. 

AFYON POSTASI'NI TELEFONUZA İNDİRİN, AFYON'DA OLAN BİTEN HER ŞEYİ ANINDA ÖĞRENİN

-Android işletim sistemine sahip cihazlara indirmek için tıklayın...

-İOS (Apple) İşletim sistemine sahip cihazlara indirmek için tıklayın... 

-İnstagram'da Afyon Postası'nı takip edin...

Afyon Postası Whatsapp ve BİP Hattı: 0539 248 93 03...