AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yurdunuseven son olarak Bolvadin ilçesine bağlı Kutlu, Güneyköy, Yörükkaracaören, Taşlıdere , Nusratlı ve Karayokuş köyleri ile birlikte Emirdağ ilçesine bağlı Çatallı ve Dereköy köylerini ziyaret etti.

 

Yoğun bir ilgi ile karşılandı

 

Vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgi ile karşılanan Yurdunuseven köy ziyaretlerinde bütün vatandaşları tek tek dinledi. Köylerin muhtarları ile de ayrı görüşen Yurdunuseven, görüşmeler sırasın her konuyu ayrı ayrı not aldı. 

 

“Altyapı siyaseti 90’larda kaldı”

 

Burada bir açıklama yapan Yurdunuseven,  “Bolvadin, ovası bol memleketimiz. Biz de bütün ilçelerimizi oy versin vermesin tek tek ziyaret ediyor vatandaşlarımızın taleplerini önerilerini dinliyoruz. Bazı vatandaşlarımız talep bildiriyor, bazıları da öneri ve tavsiyelerde bulunuyor. Biz herkesi dinliyoruz, her kesime gidiyor ve tek tek, kişi kişi ilgileniyoruz. Devletimiz buralara yol yapmış, su getirmiş, elektrik ihtiyacını karşılamış, alt yapısını tamamlamış, ancak bunlar yetmiyor. Artık altyapı siyaseti bitti. Bu siyaset 90’larda kaldı. Bunu siyasete alet etmek de eskide kaldı. 2002 öncesini konuşmaya kalkarsak ortada kimseler kalmaz. 2002 öncesi Türkiye’yi hatırlayın yeter, daha fazla söze gerek yok. Aziz milletimize parke taşının çok görüldüğü, kanalizasyon sisteminin nadir yapıldığı günleri hatırlayın. Parklar, fırınlar, düğün salonları yapıyoruz. Çıkıp bunları takdir etmeyenler, ambulans peşine düşmüş kurnaz şoför misali tekeden süt sağmaya çalışıyorlar. Bizler haritada işaretleyip köy gezisine çıkmıyoruz. Her kesimin gönlünü alıyoruz. İhtiyaçların her zaman değiştiği gibi zamanla yeni talepler çıkabiliyor. Mevcut yatırımlarda sıkıntı da olabiliyor. Bunlar kul yapısı ancak biz AK Parti olarak anında müdahale ediyor ve gerekeni yapıyoruz. Kimseyi mağdur etmiyoruz. Vatandaşın talebi bizim için bir emirdir. İnşallah dün olduğu gibi bugün de beklentileri karşıladık, karşılayacağız” dedi.

 

Ziyaretlere Emirdağ ve Bolvadin ilçe teşkilatları da eşlik etti.