Afyonkarahisar’da RTurk adlı yazılım firmasının Sahibi Ali Osman Okşar önceki gün Almanya ve İsviçre’de turizm alanında faaliyet yürüten bir şirketin sahibi olan Ramazan Göktürk ile bir araya gelerek önemli bir anlaşmaya imza attı. Bu anlaşma kapsamında Ali Osman Okşar’ın sahibi olduğu Rtürk firmasının geliştirdiği Alternatif Tatil Sistemleri artık Almanya ve İsviçre’de kullanılacak. Bu sistem bu ülkelerdeki insanları Afyonkarahisar başta olmak üzere Türkiye’nin çeşitli bölgelerindeki sağlık turizmi alanında hizmet veren tesislerle buluşturacak. Bu sayede çok yakında  Afyonkarahisar’daki termal tesislere Almanya ve İsviçre başta olmak üzere çeşitli ülkelerden turistler gelmeye başlayacak. 

Anlaşma hakkında Afyon Postası’na konuşan Ali Osman Okşar, özetle şunları söyledi: 

ALMANYA’DA AFYONLU FİRMANIN YAZILIMINI KULLANACAK

“Bu anlaşma Afyon’daki tüm termal otellere katkı sunacak. Bu anlaştığımız firma Alman firması. Orada turizm alanında hizmet veren bir firma. ATS yani Alternatif Tatil Sistemleri’nin Almanya distribütörü olacaklar. Yani orada ATS olarak hizmet verecekler.” 

AFYON’DAKİ OTELLER OTELLERİ PAZARLAYACAKLAR

“Afyonkarahisar başta olmak üzere Türkiye’deki diğer otelleri pazarlayacaklar. Bunu yaparken bizim sistemimiz üzerinden işlemleri gerçekleştirecekler.”

ATS NE İŞ YAPAR? 

“Biz müşteriyle otelleri buluşturan bir servis sağlayıcısıyız. Bizim yaptığımız tek iş bu. Müşteriler ile oteller arasında bir köprüyüz. Anlaşmalı olduğumuz tesisler var. Biz üyeleri birbirilerinin yerlerine gönderiyoruz. Yani alternatif bir rota çiziyoruz.”

ALMAN FİRMASININ DİKKATİNİ ÇEKMİŞ

“Bir buçuk yıldır olan bir sistem bu. Almanya’dan geldiler bu sistem dikkatlerini çekmiş. Geldiler bu sistemi Almanya’da kullanmak istediklerini söylediler. Anlaşmamızı yaptık. Aynı zamanda bunu İsviçre’deki insanlarada sunacaklar. Yani kısa süre içerisin de Afyonkarahisar’da hem Almanya’dan gelenleri hemde İsviçre’den gelenleri Afyonkarahisar’da görmeye başlayacağız. Hem firmamıza, hem şehrimize hemde tüm Türkiye’ye hayırlı olmasını diliyorum.”

AFYON’DA FRİGYA VE BÜYÜK YAYLA’DA AİLE KAMPLARI PLANLIYORUZ

"Biz firma olarak binlerce insana tatil rotası oluşturuyoruz. Bu kapsamda yakın zamanda Afyonkarahisar’da balık kampı, çadır kampı gibi faaliyetler düzenlemeyi düşünüyoruz. Bunların hazırlıklarını yapıyoruz. Bu kamplarla alakalı Frig Vadisi ve Büyük Yaylayı araştıyoruz. Tamamen aile kampları kurmayı planlıyoruz. Başta Afyonkarahisar ve diğer bölgelere ilgili tesislerle anlaşmalar yaparak ATS hizmet havuzunu geliştirmeyi planlıyoruz."