AK Parti Afyonkarahisar teşkilatı vefa toplantılarına devam ediyor. Önceki dönem yönetim kurulu üyelerinin bir araya geldiği toplantıya AK Parti milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ve İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban katıldı.  

“AK Parti’nin 14 asırlık bir geçmişi vardır”

Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Uluçay, “AK Parti değişim, dönüşüm ve gelişim partisidir. 14 asırlık bir geçmişi vardır. Ak Parti dönemi Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en önemli bir dönemdir, hatta daha fazlasıdır. Bugün yapılan hizmetleri anlatmaya başlasak akşama kadar bitiremeyiz.  Bütün bunları, temellerini sizlerin attığı, yönetim kurulu üyesi olarak destek verdiği Partimizin Genel Başkanı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan sayesinde gerçekleştirdik” dedi. 

“Uyum içinde çalışıyoruz”

Uluçay konuşmasında, “Bugün sizler sayesinde geldiğimiz bu günlere ana kademe, Kadın ve Gençlik Kollarımız ile birlikte tüm halkımızın hizmetinde olarak devam ediyoruz. Bu parti ne mevki ne de makam partisidir. Bizler için önemli olan samimiyettir, kardeşliktir, vefadır ve sadakattir. Mevki makamlar nefsidir, geçicidir, bugün var yarın yoktur. Bizler bunlara hiçbir zaman itibar göstermeyiz. Önemli olan taleplere karşılık hizmetimiz, dürüstlüğümüz ve uğurda verdiğimiz mücadelemizdir. Bizler vatandaşlarımızın ayağına hizmet götürürken, kim bize oy vermiş, vermemiş sorgulamıyoruz. Herkesin bir oyu var, onu da ister versin ister vermesin iktidarda olduğumuz müddetçe o kardeşimize hizmeti sunmak boynumuzun borcudur. Milletvekillerimizle, belediye başkanlarımız ile ve il genel meclis başkanımız ve üyelerimiz ile birlikte tam bir uyum içinde şehrimizi daha ileriye taşımak için bütün imkanları harekete geçirerek mücadele edeceğiz. Davetimize icabet eden ve bu zamana kadar bu partiye gönül vermiş bütün dava arkadaşlarımıza huzurunuzda teşekkür ediyorum. Biz sizleri verdiğiniz büyük hizmetler ve çalışmalar dolayısıyla unutmadık, unutmayacağız” ifadelerine yer verdi. 

Toplantının akabinde önceki dönem yönetim kurulu üyelerine Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kitabı hediye edildi.