Afyonkarahisar’da kamuoyu araştırması noktasında yeni bir anket daha başladı. Geçtiğimiz hafta “TBMM’de Afyon’u en iyi hangi vekil temsil ediyor” anketi sonuçlanmış, bu anketin sonuçları Afyon Postası’nın canlı yayınında açıklanmıştı. 10 binlerce kez izlenen programa yüzlerce yorum gelmişti. 

YENİ ANKET BAŞLADI…

Afyon Postası ve Rtürk yazılım şimdi yeni bir anketi daha yayına soktu. “Bu defa Afyon’un şimdiye kadar ki en başarılı belediye başkanı kim?” Diye soruyoruz. 21 Kasım gününe kadar  sürecek ankete katılmak isteyenler aşağıdaki linke tıklayıp ankete katılabilir. 

ANKETTE KİMLER VAR?

Ankette mevcut Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, bir önceki dönem belediye başkanlığı yapmış Burhanettin Çoban, Abdullah Kaptan, Hayrettin Barut, Sami Hancıoğlu, Erdal Akar, Nuri Demirayak yada “diğer” seçeceği mevcut. 

SMS ONAYI ŞART

Ankete herkes bir kez katılabilecek. Ankete katılanlar, cep telefonlarına gelen linke tıklaması gerekiyor. Herkes bu sistemle sadece bir kez oy verebilecek. Ankete katılan cep telefon numaralarının hangi adaya oy verdiği sistem tarafından otomatik olarak silindiğinden yazılım firması dahil kimin kime oy verdiğini göremeyecek. 

ANKETE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN!