Yenimahalle Belediyesi İlkadım Salonu'nda gerçekleşen geleneksel iftar yemeğine bu sene de ilgi oldukça fazlaydı. Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği ve Egeli dernek ve vakıfların işbirliği ile organize edilen, Bolvadinliler Vakfı, Sandıklılılar Vakfı ve Kırıkkale Afyonkarahisarlılar Grubu'nun da katıldığı iftar programının ev sahipliğini, her sene olduğu gibi bu yıl da Yenimehalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar yaptı.

'YÜKÜM AĞIR'
Gecede konuşan Yenimahelle Belediye Başkanı Fethi Yaşar konuşmasında şunları söyledi:  'Yenimahelle'de üçüncü döneme imza atan ilk başkan oldum. Doğruluğumdan dürüstlüğümden ödün vermeyerek, kimseye farklı davranmayarak dil, din, ırk, mezhep ayrılığı yapmadan, kimseyi ayrıştırmadan ve ötekileştirmeden, herkese eşit davranarak, kaynakları israf etmeden son derece doğru ve yerinde kullanarak, Yenimahalle halkının menfaatlerini her şeyin üzerinde gözeterek kullandığımızdan, karşımıza Yenimahalle için çok güçlü adayla çıkmalarına rağmen halkımızın teveccühü ile 3. kez başkan seçildim. Bundan sonra yükümün ve sorumluluğumun çok daha ağır olacağını biliyorum. İnanıyorum ki cumhuriyetin Ankara'sında, cumhuriyetin Yenimahalle'sinde büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği hedefe emin adımlarla yürüyeceğimizi ve Allah'ın iziniyle hiçbir hemşehrimin yüzünü yere eğdirmeceğimi ve büyük önderin çizmiş olduğu yoldan asla sapmayacağımı bütün hemşehrilerimin bilmesini istiyorum.' dedi.
'DERNEĞİMİZE İLGİ ARTTI'

Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mehmet Ali Özerkan da yaptığı açıklamada, Fethi Yaşar'a önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da gösterdiği ev sahipliği için teşekkür etti.