Haberi Afyonkarahisar Vali Yardımıcısı Nurullah Kaya, sosyal medya hesabından duyurdu. Kaya, “Yakup hocamızın baba ocağı yandı” başlığı ile bir paylaşım yaparak şunları söyledi: 

BABA EVİ YANDI

Güreş camiamıza yetiştirdiği genç güreşçilerimizin - kadın güreşçilerimizin başarılı ve idealist hocası Milli takımlar antrenörü afyonkarahisar Gençlik Spor Müdürlüğü Güreş Antrenörü Yakup Yağcı Kardeşimizin Memleketi Sandıklı Yavaşlar Köyündeki baba evi bu sabaha karşı yandı. 

KENDİSİDE EVDEYDİ

Kendisinin de evde bulunduğu sırada çıkan yangında baba ocağı tamamen yandı. Anne- babasının ve kendisinin sağ Salim kurtulduğu yangında ev de bulunan hayvanlar telef oldu. 

ANNE VE BABA HASTANEDE TEDAVİ ALTINDA

Anne babamız Sandıklı Devlet hastanesinde tedavileri devam ediyor. Yakup Yağcı hocamızda herhangi bir sağlık problemi bulunmamakta. Kışa yaklaştığımız şu günlerde Rabbim hiç bir kulunu evsiz bırakmasın. El birliği ile Yakup Hocamızın anne babasının imdadına hep beraber yetişir, eksikleri noksansız tamamlarız inşallah. Rabbim bizleri her türlü sel ve afetten, kaza ve beladan musibetten çaresiz salgınlardan devası olmayan hastalıklardan muhafaza eylesin. Geçmiş olsun değerli hocam.