“Afyon’da sizi en mutlu eden ve en rahatsız eden durum ne?” Diye sorduk. İşte bazı yanıtlar: 

SEÇİMDE YANIMIZDALAR, SONRA YOKLAR

Şu anda hiç bir şey bizi mutlu etmiyor. Ben esnafım. Pandemi sürecinden geçiyoruz. Seçim zamanında belediye başkanlarımız, milletvekillerimiz bizi ziyaret ediyor. Ama zor günümüzde kimse yanımızda değil. Ben kendim AK Parti üyesiyim. Gençlik kollarına üyeyim.

HAYVANLARI ÇOK SEVENLER BU KÖPEKLERİ PAYLAŞSALAR İYİ OLUR

Minibüsler kimseye öncelik vermiyorlar. Sanki şehir kendilerinin. Yol vermiyorlar. Çok kaba saba davranıyorlar. Bir de şöyle bir durum var. Burada köpek kolonileri var sanırım. Bir defasında çocuğun bir tanesini biz kurtarmıştık. Buna kesin çözüm bulunması. Sürüyle köpek var. Bu köpeklere belediye mi çözüm bulacak? Hani hayvanları çok seven insanlar var ya bu köpekleri paylaşsalar çok güzel olabilir. 

BU ÜLKENİN BİR GENÇLİK BORCU VAR

“Afyon’da sizi en mutlu eden ve en rahatsız eden durum ne?” Sorusunu halka yönetti. 18 yaşında olduğunu söyleyen bir genç, “Bu ülkenin bize bir gençlik borcu var. Bazıları çalışmadan torpille bir yere gelebiliyor biz çalışarak bir yere gelemiyoruz. Bu yüzden borcu var bu ülkenin bize. Şurdan 3 tane genç durduralım ikisinin ümidi yoktur. Valla işsiz olmak istemiyorum” dedi

BİZ BU ŞEHİRDE YARGILANIYORUZ

İnsanlar tarafından yargılanıyorum. Saçın uzun diyorlar, küpe taksan küpe takıyor diyorlar. Sen şöylesin sen böylesin diyorlar. İnsanlar burada kendileri mükemmel zannediyorlar. Ama şöyle bir dışarı çıksalar Ankara’ya İstanbul’a görsel aslında hiç bir şeyler. 

FARKLIYSAN YARGILANIYOR

Burada hiç bir şey yok. Çünkü Afyon’dayız. Yeterli bence. Erkeklerimiz biraz sıkıntılılar. İnsanlar bizi çok yargılıyor. Bakışları yargılıyor. Farklı olan yargılanıyor. İnsanlar biraz rahatlasalar farklılığı kabul etseler daha iyi olur. 

AFYON’DA ŞORT GİYEMİYORUM

Afyon’un kafeleri beni mutlu ediyor. En rahatsız eden şey ise insanlar geri kafalı. Ben yazın şort giyemiyorum. Bu duruma çok üzülüyorum.  Ben burda büyüdüm aslen İzmirli’yim. Afyon insanı yabancıyı sevmez. Beni çok severler. 

ÇOK GELİŞMEMİŞ BİR ŞEHİR

Kaymak ve lokum mutlu ediyor. Başka bir şey mutlu etmiyor. Trafik yoğun bu yüzden mutlu değiliz.  Çok gelişmemiş bir şehir. 

VİZYONSUZ BİR ŞEHİR

Beni Afyon’da hiç bir şey mutlu etmiyor. Vizyonsuz bir şehir. Benim kız kardeşim eteği şortu giyip çıkamaz. Turistlere olan yaklaşımımız iyi değil. Dışarıdan gelenlerde hepsi aynı şeyi söylüyor.