AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Emin Birliktir’in ziyarette kendisine teslim ettiği talepler içeren dosyayı, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na, Eroğlu da Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’a iletti. Önceki gün taziye ziyaretine giden Milletvekili Eroğlu, ziyarette Afyonkarahisar esnafının pandemi dolayısıyla yaşadığı sıkıntıların yer aldığı dosyayı Bakan Pekcan’a teslim etti. 

“Taş taş üstüne koymak için çalışıyor ve çalışacağız”

Konuya ilişkin bir açıklama yapan AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, “Biz AK Parti’nin neferleri olarak her birimiz esnaf ve sanatkârlarımızı ülkemizin mihenk taşı olarak görüyoruz. Bize göre birlik ve beraberliğimizin çimentosu olan esnaflarımız hanelerimizin dışarıdaki üyesidir. AK Parti olarak esnaflarımızın huzuru, refahı ve mutluluğunu çok önemsiyoruz. Esnaf ve Sanatkârlar için yapılan tüm çalışmalarda bizim tek bir amacımız vardır; o da esnaf ve sanatkârımızı refaha erdirmek ve rahatlatmaktır. İşini daha iyi şekilde yapabilmesini temin etmek, geleceğini daha iyi görebilmesine katkıda bulunmaktır. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da kendimize iletilen tüm talepleri gerek Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, gerek ise ilgili bakanlıklara teslim edeceğiz. Bu noktada bakanımız milletvekilimiz Sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu, bize verilen dosyayı Ticaret Bakanımız Sayın Ruhsar Pekcan’a teslim etmiştir. İnşallah bizler de vekillerimiz ile birlikte konunun takipçisi olacak, gereği yerine getirilene kadar elimizden geleni yapacağız. Milletvekillerimiz Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven ile birlikte milletimize hizmet etmek, taş taş üstüne koyabilmek için çalışıyor ve çalışacağız” dedi. 

“İhtiyaç ve talepleri bize iletebilirsiniz”

Başkan Uluçay açıklamasında vatandaşlara da bir çağrıda bulunarak şöyle dedi; Ben buradan Afyonkarahisar halkına çağrıda bulunuyorum; Kamu yararına eksikliğini gördüğünüz yerel ya da ulusal ihtiyaç olan ne varsa bir dosya halinde bizlere iletebilirsiniz. Biz de Allah’ın izni ile gereğini yapmak üzere Ankara’da milletvekillerimize iletecek ve milletvekillerimiz ile birlikte takipçisi olacağız. Kimin ne talebi varsa hiç düşünmeden bizlere bir dosya halinde ulaştırsın ki biz de gereğini yapalım. Ben buradan şehrimize hizmet etmek ve vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmek için Ankara bürokrasisinde kapı kapı dolaşan milletvekillerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.