Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Alp Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği’ne iade-i ziyarette bulundu.

Afyonkarahisar’da görev yapmaya başladıktan sonra Afyonkarahisar’ı daha iyi ve yakından tanıdığını belirten Tuğgeneral Alp, “Afyonkarahisarımızın göründüğünden çok daha büyük bir potansiyele sahip olduğunu görüyorum. İlimizin bir çok zenginliği mevcut. Afyonkarahisar’ın bu özelliklerinin daha iyi bilinir ve tanınır hale gelmesiyle birlikte ilimizin çok daha iyi konuma ulaşacağından eminim. Son dönemde sağlanan gelişim ivmesinin bundan sonra da devam edeceğine inanıyorum” dedi. Afyonkarahisar basınını yakından takip ettiğini belirten Tuğgeneral Alp, “Basın mensuplarımıza da ilimize ve ülkemize sağladıkları katkılar nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.

Afyonkarahisar halkının geçmişten bu yana Türk Silahlı Kuvvekleri’ne ve onun temsilcisi olan komutanlarına büyük saygı ve sevgi gösterdiğini belirten Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Başkanı Sezer Küçükkurt ise, “Sayın komutanımız göreve geldiği ilk günden bu yana hem halkın içinde bir kişi olarak, hem de makamının gereklerini yerine getirerek bizlerin sevgi ve saygısını katlamıştır. Hem Afyonkarahisarımıza hem de basın mensuplarına gösterdikleri yakın ilgi ve hassasiyet nedeniyle komutanımıza teşekkür ediyoruz. Kendileri nezdinde tüm Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına görevlerinde üstün başarılar temenni ediyoruz” dedi.