NEFES OLMAK İSTEDİK

Belediyle Başkanı Mehmet Zeybek, pandemi döneminde destek olmaya devam ettiklerini söyledi. Zeybek: “Arkadaşlarımızla yaptığımız istişare ve Meclisimizden aldığımız yetkiyle esnafımıza bir nebze olsun ‘nefes’ olmak istedik. Hatırlayacağınız üzere daha önce de genelge kapsamında uzun süredir kepenkleri kapalı olan restoran, çay ocağı, lokanta ve paket servisi yapan işletmelere bir desteğimiz olmuştu. Mücavir alan sınırlarımız içinde bulunan esnaf odasına kayıtlı berberler ve kuaförler odasına kayıtlı üyelere vereceğimiz destek hayırlı olsun” dedi.

TALEBİ GERİ ÇEVİRMEDİ

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak ise şunları söyledi: “Berberler ve Kuaförler Odası Başkanımız Ahmet Tan ve Başkan Yardımcımız Suat Uygur Başkanımızla görüşmeleri neticesinde şehrimizde faaliyet gösteren berber ve kuaförlerimize destek olması talebinde bulundular. Sağolsun Başkanımız kendisine iletilen talebi geri çevirmedi, sözünü tuttu. Pandemiden dolayı zarar gören esnafımıza Afyonkarahisar Belediyesi olarak destek vereceklerini ifade ettiler. Başkanımızın şahsına ve belediyemize teşekkür ediyoruz.

BAŞVURULAR 2 HAZİRAN’DA SONA ERİYOR

Belediyeden başvuru şartları hakkında şu açıklama yapıldı: 

Mücavir alan sınırlarımız içerisinde olan kuaför ve berber esnafımız, 2 Haziran Çarşamba gününe kadar Belediyemiz Muhtar İşleri Müdürlüğüne müracaat ederek destek paketinden faydalanabilecek.

Müracaat için istenen belgeler:

Kimlik fotokopisi,

Banka IBAN numarası

Oda kayıt belgesi

İkamet belgesi

Vergi Levhası Fotokopisi