2021 yılında bazı yatırımları ötelemek durumunda kalmıştık. Gelirlerimizde yüzde 40 gibi ciddi düşüş oldu. Elhamdülillah borcumuz yok. 

CAZ FESTİVALİ’NE CİDDİ DESTEK VERDİK

Caz Festivali’ne ciddi destek verdik. Bunu sonuçlandırdık. Bugün Zafer Meydanı’nda Kültür Sanat Akademisinin konseri var. Klasik Müzik festivalimiz başlayacak. 

AFRAY YAPILACAK, BAKANIMIZLA GÖRÜŞECEĞİZ

Karşıyaka ve Yeşilyurt Mahallelerine istasyon yapacaktık. Hızlı trenle ilgili bunuda entegre edelim denildi. Korel Otel’in karşısında, 270 bin metrekarelik bir alana Hızlı Tren istasyonu yapılacak. Buraya gelen insanlar hızlı trenle merkeze entegre olacak. AFRAY askıya alındı diyorlar, yapılmayacak diyorlar.Önümüzdeki haftalarda ulaştırma bakanımızla AFRAY için görüşmeyi düşünüyoruz. 

UZUN ÇARŞI’DA SOKAK SAĞLIKLAŞTIRMASI

Uzun Çarşı’da sokak sağlıklaştırması yapacağız. Esnafla görüşeceğiz.Uzun Çarşı’nın trafiğe kapanmasını istiyor musunuz istemiyormuşsunuz diye soracağız. Büyük bir kesim isterse kapatacağız. İstemezlerse kaldırımı genişleteceğiz otopark kesinlikle yaptırmayacağız. 

ANITPARK’TA CAM KAFE

Anıtpark’ta cam kafe yapalım istemiştik. Ağaçlara dokunamıyorsun orada. Mekanın olduğu yerde Anıtlar Kurulu müsade etti. İhaleyi alan arkadaşların ilk ihalesiymiş. Ciddi bir kırım yaptılar. İhaleyi feshetmek zorunda kaldılar. 

KARAYOLLARI ALT GEÇİTİNDE SON DURUM

Alt geçitten önce yağmur suyu hatlarını yapalım istedik. Ciddi bir yağmur yağması durumunda Hıdırlık’tan aşağı ciddi bir su birikintisi olabileceğini ve bu alt geçitin kullanılamayacağını biliyorum. Bu yüzden önce yağmur suyu tahliye hattını yaptık. İhale süremiz 195 gün. Daha kısa sürede nasıl tamamlanır bunun peşindeyiz. 

ÇÖP KONTEYNIRI DAĞITIMINA BAŞLADIK

Tekrar çöp konteynırlarına dönemlim istedik. Kenar mahallelerden dağıtmaya başladık. 1000 tane daha aldık onlarıda dağıttık. Kötü görüntüyü ortadan kaldırmak için dağıtımlarımız sürecek.