İlimizde var olan huzur ve güven ortamının en üst seviyeleri çıkarılması adına gece gündüz demeden çalışan emniyet teşkilatına gerçekleştirilen anlamlı ziyarete, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ve yönetim kurulu üyeleri katıldılar.

ŞEHİT BABALARI VE GAZİLER VARDI

Ziyarette; şehit babaları ve gazileri ağırlayan Emniyet Müdürü Ali Temiz, Şehit aileleri ile gazilerin kendilerine edilen en kutsal emanetler olduğunu belirterek, her bir şehidimizin ve gazimizin kanının yerde kaldığını, intikamlarının alındığını ve yakalanan teröristlerin ise en ağız cezaya çarptırılacaklarını söyledi.

AYAĞIZA TAŞ DEĞMESİN

Kentte yapılan takip ve operasyon sonucu yakalanan teröristlerle ilgili de Emniyet Müdürü Ali Temiz'e teşekkür eden Başkan Kumartaşlı, "Operasyonlarınızda emeği geçen şoförden, amire, müdüre kadar tümünün emeğine yüreğine sağlık. Rabbim ayağınıza taş değdirmesin, burnunuzu kanatmasın. İlimizde teröristlerin barınamayacaklarını bir kez daha gösterdiniz. Biz Şehit babaları ve gaziler olarak elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız. Gerekirse kanımızı ve canımızı dahi vermeye hazırız bu vatan için"dedi.

TERÖR EYLEMİNE MÜSAADE EDİLMEYECEK

Anlamlı ziyaret nedeniyle tüm Şehit babaları ve Gazilere teşekkür eden Emniyet Müdürü Ali Temiz, yapılan operasyon hakkında bilgiler vererek, Afyonkarahisar'da ne teröristlerin barındırılacağını ne de herhangi bir terör eylemine müsaade edilmeyeceğini, bunun için ekipleriyle birlikte gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi.

Ziyaret sonunda Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, İl Emniyet Müdürü Ali Temiz'e dernek teşekkür belgesi takdim etti.