Herkesin hayatında en az bir kez oynaması gereken bir oyundur paintball…Oynaması çok keyifli ve kolay olan bu oyun keyifli bir zaman geçirmek isteyenlerin vazgeçemeceği bir eğlence sunuyor. Bu eğlenceyi yaşamak isteyenler Afyonkarahisar’da Erenler Mahallesi’nde Destine Hatun Bacım Sultan Yurdu’nun hemen arkasında faaliyet yürüten Erenler Paintball’e gidebilir. 
TAKIM RUHUNU ORTAYA ÇIKARIYOR
Paintball oyunu, temelde iki takım arasında oynanır. Bazı büyük sahalarda iki takımdan fazlası da olabilir ancak asıl oyun iki takım arasında oynanmaktadır. Bu iki takım arkadaşlarının birbirlerini ellerindeki boya tabancaları ya da silahları ile vurmaları gerekir. Aslında paintball oyununda kullanılan bu ekipmana işaretleyici denir. Paintball oyunu kuralları gereği işaretleyici ekipmana silah demek, boya toplarına mermi ya da boya mermisi demek, işaretleyici ile atış yapmak yerine de vurmak söylenişleri yanlıştır. Paintball oyunu tamamen barışçıl, eğlenceye dönük, herkesin kendini ve takım ruhunu keşfettiği doğal bir oyundur. 
BİZE ULAŞIN
İşletme Yetkilisi Adnan Aksu, "Takım ruhunu ortaya çıkaran, stresten arındıran paitnball oyununu hayatınızda en az bir kere oynamanız gerekiyor. Bu keylif oyunu deneyimlemek isteyenler bize 05558908803 nolu telefondan ulaşabilirsiniz” dedi