Kır düğünlerine olan ilgili her geçen gün artıyor. Covid-19 pandemisi ile birlikte bu ilgi katlanarak arttı. Pek çok çift artık tercihini kır düğün salonlarından yana kullanıyor. Afyonkarahisar’da da çiftler kır düğün salonları için şimdiden arayış içerisine girmiş durumda. Salon sahipleride tüm hızıyla hazırlıklarını sürdürüyor. 

HAZIRLIKLAR TAMAM

Garden Kale Termal Otel’de yaklaşan düğün sezonu öncesinde tüm hazırlıklar yapıldı. Otel bünyesinde Kır Düğün Alanı ve Havuz Başı olarak 2 alan bulunuyor. Bu alanlarda 100 kişiden bin kişiye kadar düğün, kına, nişan gibi etkinlikler yapılabiliyor. 

PANDEMİ KOŞULLARI DÜŞÜNÜLDÜ

Otel Genel Müdürü Beşir Gülenç, Afyon Postası’na yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Pandemi dönemiyle birlikte kır düğün salonlarına olan rağbet günden güne artıyor. Bizde Garden Kale Termal Otel olarak kır düğün alanlarımızı şimdiden hazır hale getirdik. Pandemi koşullarına uygun bir şekilde alanlarımızı düzenledik. Yeni evlenecek çiftlerimizin en özel günlerine ev sahipliği yapmaya hazırız. Şu anda bünyemizde kır düğün alanı ile havuz başı olmak üzere iki alanımız var. Bu iki alanda 100 kişiden bin kişiye kadar misafir ağırlayabiliyoruz.” 

YEMEKLİ, KAHVALTI TABAKLI VE PASTA SEÇENEKLERİMİZ MEVCUT

Gülenç, müşterilere ikram edilecek yiyecekler noktasında da seçeneklerin olduğunu belirterek, “Müşterilerimizin tercihine bağlı olarak yemekli, kahvaltı tabaklı ve pasta ikramlı seçeneklerimizle sezona hazırız. Yine çocuklar için ayrıca oluşturduğumuz yeşil alan içerisinde buluna oyun alanlarımızda hazır durumda” diye konuştu. 

Garden Kale Termal Otel & SPA’ya nasıl ulaşırım? 

İzmir Yolu 6.Km, 03140 Afyonkarahisar Merkez/Afyonkarahisar

Telefon: +90 272 246 31 31-+90 533 495 94 36

Not: Bu bir reklam haberdir.