Afyonkarahisar Belediyesi Temmuz ayı olağan meclis toplantısında gündem dışı söz alan CHP meclis üyesi Hüsnü Taşer, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e Kent Konseyi’nin logosunun neden değiştiğini sordu. 

ATATÜRK NEDEN SİLİNMEK İSTENİYOR

Taşer, “Afyon’un simgesi olarak kabul edilen Kocatepe’de çekilen Atatürk silueti Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi’nin logosundan çıkartılarak yerine Paşa Caminin konulmasının maksadı nedir” dedi ve şunu ekledi: “Bunun amacı Atatürk ismini ve resmini silmek midir.”dedi

FARKINDA DEĞİLİM

Başkan Mehmet Zeybek bu soruya şöyle yanıt verdi “Bu logo değişiminin farkında değilim. Arkadaşımızı çağırırız. Nedir ne değildir, bilgilendirme yaparız”dedi

CAZ FESTİVALİ HAKKINDA SÖYLEDİKLERİ

Hüsnü Taşer ayrıca Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Şemseddin Yasan’ın sosyal medyada 21. Afyonkarahisar Caz Festivali hakkındaki, “Bizim için Caz Festivali gereksiz ve lüzumsuzdur” açıklamalarını sordu. 

KENDİ ŞAHSİ DÜŞÜNCESİDİR BİZİ BAĞLAMAZ

Başkan Zeybek “O düşünceler arkadaşın şahsi düşünceleridir belediyemizi bağlamaz biz belediye olarak festivali destekliyoruz desteklemeye de devam edeceğiz”dedi.

İŞTE ESKİ VE YENİ LOGO...