Afyon Mikro Kaynak Merkezi’nin misafiri olduk. Hızlı bir şekilde saç uzatmak isteyen bay ve bayanlara kaynak saç uygulamasının yapıldığı işletme Celal Demir ve Ercan Yeşil tarafından işletiliyor. Uzun yıllardır bu sektörde edindikleri tecrübeleri bu merkezde müşterilerine sunan Celal Demir ve Ercan Yeşil,  Afyon Postası’na kaynak saç hakkında merak edilenleri özetle şöyle anlattı: 

45 İLA 80 SANTİM ARASINDA SAÇLARIMIZ MEVCUT

Bu merkezimizde yaz aylarında özellikle gelinler için saç kiralama yapıyoruz. Saçı kısa bayanlara saç uzatma işlemi yapıyoruz. Saçı seyrek olan kişilere yoğunlaştırma çalışmaları yapıyoruz. 45 santimden 80 santime kadar saçlarımız mevcuttur. Her boyda her renkte çeşitlerimiz mevcuttur. Yeşilyol’da bulunan Afyon Mikro Kaynak Merkezi’mize bu kapsamda hizmet almak isteyenleri bekliyoruz. 

ERKEKLERE MEDİKAL KAYNAK HİZMETİ

Sadece bayanlara değil erkeklerede hizmet veriyoruz. Saçı seyrek olanlarda yoğunlaştırma medikal kaynak yapıyoruz. Bayanlarda mikro kaynak yapıyoruz. Her bütçeye uygun saç vardır. Endonezya saçı, Özbekistan saçı, Myanmar saçı, elimizde mevcut. Bunlar kalite kalite. 200 adet saç 1500 TL’den başlıyor 4-5 bin  TL’ye kadar fiyatlar değişiyor.  Herkes salonumuza gelip beğendiği saçı taktırabilir. 

KENDİ İMALATIMIZI KENDİMİZ YAPIYORUZ. 

Bizim en önemli farkımız, burası aynı zamanda kuaför salonunun dışında bir atölye. Biz imalatımızı kendimiz yapıyoruz. Örnek veriyorum. Bir bayan geliyor saçı beğeniyor kendi kuaförü vardır buradan beğendiği saçı alıp kendi kuaförüne taktırabiliyor. Dilerse burada taktırabilir. 40 santim üzerindeki saçı biz satın alıyoruz. Mikro kaynak ya da boncuk kaynak kullanan bayanlar bilir bunların uç tamirlerini yapıyoruz. 

Celal Demir ve Ercan Yeşil, kaynak saç talebi olan bay ve bayanların Yeşilyol’daki Afyon Mikro Kaynak Merkezi’ne gelebileceğini,  0542 450 25 40 - 0545 340 38 05 nolu telefonlardan da bilgi alınabildiğini söyledi.