Yarışma, düzenlemeli ve düzenlemesiz kategorilerde; Belediye Bolvadin Termal Spor Kulübü, Çobanlar Belediye Spor Kulübü, Erkmen Belediye Spor Kulübü ve Afyonkarahisar Zeybekler Gençlik Spor Kulübünün katılımlarıyla düzenlendi. 

Kazanan kulüplere kupaları; Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Spor Hizmetleri Müdür Vekili Yılmaz Erşen ve hakemler tarafından verildi.

“Festival havasında bir yarışma düzenlendi”

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Afyonkarahisar İl Temsilcisi Mehmet Seçkin yarışmalara katılan kulüplere başarılar dileyerek: “ Türkiye Halk Oyunları Federasyonu ve Gençlik Spor İl Müdürlüğümüzün birlikte organize ettiği kulüpler arası il yarışmasını Çiğiltepe Spor Salonunda yapmış bulunmaktayız. Yarışmaya yedi farklı kulübümüz katıldı. Düzenlemeli ve düzenlemesiz kategorilerde dereceye giren kulüplerimize hediyeleri il müdürümüz ve diğer müdürlerimiz tarafından takdim edildi. İlimizi bir sonraki grupta, bugün burada yarışmayı kazanan kulüpler temsil edecekler. İleri zamanda açıklanacak bir tarihte o yarışmaya katılacaklar. Şimdiden kulüplerimize başarılar diliyorum. İl müdürlüğümüze ve personellerine çok teşekkür ediyorum. Festival havasında bir yarışma düzenlendi. Herkese emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.