Afyon Postası’nın Sahibi Nail Azbay ile Rtürk Teknoloji firmasının Sahibi Ali Osman Okşar önceki gün bir araya gelerek önemli bir anlaşmaya vardı. Bu anlaşma kapsamında Okşar tarafından geliştirilen yerli bir anket yazılımı yakın zamanda “Naber Afyon” adıyla internet ortamında devreye girecek. Bu anket yazılımı ile Afyonkarahisar’ın il merkezinde, ilçelerinde, beldelerinde ve köylerinde anketler düzenlenecek. Bu anket sonuçları ise ilk kez Afyon Postası’nda açıklanacak. 

SİSTEM NASIL ÇALIŞACAK?

Tamamen yerli bir yazılım olan ve son derece basit bir arayüzü olan bu anket çalışmaları ile vatandaşlara merak edilen sorular yönetilecek. Vatandaşlar bu sorulara yanıt vermek istediğinde cep telefonuna ücretsiz bir sms yada mail adreslerine bir e-posta alacaklar. Bu mesaj içerisinde bulunan linke tıkladığında ankete katılım göstermiş olacak. Bu sayede her kişi ankete sadece bir defa katılım göstermiş olacak. Buda sistemin en güvenilir yanlarından olacak. 

ÇOK YAKINDA AFYON İLE ALAKALI ANKETLER BAŞLIYOR

Okşar ve Azbay’ın birlikte yürüteceği bu kamuoyu çalışmaları çok yakın zamanda başlayacak. 

Anket tamamlandığında ise ilk kez Afyon Postası’nda bu sonuçlar açıklanacak. Canlı yayında açıklanacak olan bu anketler halkın nabzını tüm şeffaflığı ile ortaya koyacak. 

AFYON’UN GÜNDEMİ DEĞİŞECEK

Afyon Postası ve Rtürk Yazılım’ın birlikte gerçekleştireceği bu çalışma tüm Afyonkarahisar’ın gündemini değiştirecek.

AFYON POSTASI'NI TELEFONUZA İNDİRİN, AFYON'DA OLAN BİTEN HER ŞEYİ ANINDA ÖĞRENİN

-Android işletim sistemine sahip cihazlara indirmek için tıklayın...

-İOS (Apple) İşletim sistemine sahip cihazlara indirmek için tıklayın... 

-İnstagram'da Afyon Postası'nı takip edin...