Bünyesinde Afyonkarahisar’ın en çok okunan dijital gazetesi olan Afyon Postası’nı barındıran GORİL Medya, il genelinde festival, toplantı gibi her türlü etkinlik için canlı yayın hizmetine başladıklarını duyurdu. 

TÜM SOSYAL MEDYA KANALLARINDAN AYNI ANDA CANLI YAYIN

Duyuruda bir kamera ve birden fazla kamera ile full HD yayınlarla tüm sosyal medya kanallarından canlı yayın hizmeti verilmeye başlandığı ifade edilerek, şöyle denildi: “İnternetten canlı yayın hizmetleri; kongre, seminer, toplantı  ya da önemli etkinliklerin canlı yayınla hedef kitlesine ulaşmasını sağlar. Son yıllarda ister büyük ister küçük ölçekli organizasyonlar olsun en çok tercih edilen iletişim araçlarından birisi internetten canlı yayın hizmetleri oldu. İlerleyen teknoloji ile beraber artık günlük hayatlarımızın vazgeçilmez bir parçası haline gelen canlı yayınlar; kurumunuzun ya da organizasyonunuzun hedef kitlesine ulaşması için en doğru iletişim aracı olacaktır. GORİL Medya olarak; şirketinizin kapsama alanını genişletmek için alanında uzman ekibimiz ile internetten canlı yayın hizmetleri vermekteyiz.”

DAHA AZ BÜTÇE DAHA FAZLA KİŞİYE ERİŞİM

“İnternetten canlı yayın hizmetleri ile hedef kitleniz ile doğrudan ve çağın gereklilikleri çerçevesinde iletişim kurmuş olursunuz. Büyük bir organizasyonun gerektireceği bütçenin çok daha azı ile çok daha fazla kişiye ulaşmış olursunuz. Ayrıca etkinliğe katılım oranlarının da internetten yapılan canlı yayın hizmetlerinde daha yüksek olduğu gözlenmiştir. Katılımcılardan anlık etkileşim almanızı sağlayan internetten canlı yayın hizmetleri ile hedef kitleniz ile samimi ve direkt bir bağlantın kurmuş olursunuz”

UZMAN EKİP, PROFESYONEL HİZMET

“GORİL Medya olarak; alanında uzman ekibimiz ve her zaman yenilik peşinde koşan yaratıcı ruhumuz ile internetten canlı yayın hizmetleri verirken de kaliteyi ve profesyonelliği her zaman ön planda tutarız.”

GORİL MEDYA’ya 0532 506 14 52 nolu telefondan ulaşabileceği öğrenildi.