Düğün planlayan çiftlerin Afyon’da yeni gözde mekanı Atlı Spor Kulubü oldu. Yıllardır kahvaltı ve at biniciliği hizmetleri ile en iyi mekanlar kategorisinde yarışan kulüp, sekizyüz kişilik balo salonu inşaasını tamamlayarak düğün ve davet sektörünede hızlı bir giriş yaptı. Beş yıldızlı otel kalitesi ve vizyonu ile açılan kongre ve balo salonu çok amaçlı etkinliklere ev sahipliği yapıyor.
ELİNİZİ ÇABUK TUTUN
Açık yeşil alanda 1500 kişi, kapalı salonda 800 kişilik oturma kapasitesi bulunan Atlı Spor Kulubü'nün Yetkilisi Burcu Karakol, evlenecek çiftlerin ellerini çabuk tutmasını tavsiye ederek, açılışa özel bir çok hediye hizmeti sunduklarını kaydetti. 
KENDİ BÜNYESİNDE ORGANİZASYON HİZMETİ
Kendi bünyesinde organizasyon/dekorasyon firması barındıran Atlı Spor Kulubü, A’dan Z’ye tüm ihtiyaçlarınızı tek çatı altında topluyor.
KONGRE VE BALO SALONU’NUN HİKAYESİNİ ANLATTI
Firma Yetkilisi Burcu Karakol, Afyon Postası’na Kongre Balo Salonu’nun hikayesini anlatarak şunları söyledi: “Kongre ve Balo Salonumuz 2 sene öncesine kadar yoktu. Ancak yeşil alanımız vardı. Kahvaltı ve restoran kısmımızla, at biniciliğimizle daha aktiftik. Gelen talepler doğrultusunda yeşil alanda düğün, kına, nişan yapmak istediler. Bu taleplere karşılık vermeye başladık. Ancak Afyon’un havasına güvenilmiyor. Aniden yağmur başlayabiliyor. Bu yüzden kapalı bir salonumuz olsun istedik. İnşaat başladık. Şu anda kapalı alanı olan bin kişilik bir salonumuz var. Dışarıda ise 1500-2000 kişiye hizmet verebiliyoruz”
OTEL KONSEPTİNDEN FARKSIZ
Sadece düğün olmayacak. Bizim aslında odalarımız eksik. Otel konseptinden hiçbir farkımız yok. Konferans  ve balo salonu olarak geçiyor ama biz burada sempozyumlar, toplantılar, kongreleri biz burada gerçekleştirebiliyoruz. 

Atlı Spor Kulübü Kongre ve Balo Salonu’na nasıl ulaşırım? 
Telefon: 0 272 252 52 60
Adres:  Demirçevre, Demirçevre Köyü Yolu, 03030 Afyonkarahisar Merkez/Afyonkarahisar