Erkmen Göleti’nde çekilen klibe yan flütte Özge Çağlar, Ses Kayıt ve Düzenlemede Aydın Baş, Yönetmenlikte ise Hakan Yılmaz imza attı. Kliple ilgili Afyon Postası’na bilgiler veren Afyon Kocatepe Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Klibin Yönetmeni Hakan Yılmaz, şunları söyledi: 

DOĞAYI UNUTTUK

Şehir yaşamında, gündelik hayatın içinde doğadan gittikçe uzaklaşıyoruz. Günlük koşuşturmalarımız içinde doğayı unuttuk diyebiliriz. Doğanın güzelliklerini görmekten, doğayı yaşamaktan uzak kaldık. Bu çalışma ile doğaya, doğamıza, yuvamıza dair bir farkındalık oluşturmayı düşündük. 

BURASI HEM GÖRÜLMELİ HEM KORUNMALI

Özge Çağlar’ın yan flütü ile Erkmen Göleti ve çevresinin eşsiz kar manzaralarını çektik. Bu bölge (gölet, dağlar, ormanlık alan) Afyon merkezin çok yakınında yer alıyor. Hem buranın görülmesine hem de korunmasına yönelik bir farkındalık oluşturmayı amaçladık. Bu çekimleri 4 mevsim, Afyon’un farklı doğa alanlarında yapmayı planlıyoruz. Bu şekilde Afyon’un doğa güzelliklerini göstermeyi ve tanıtmayı da istiyoruz. 

DOĞA BİZİM YUVAMIZ

Bizim için doğada olmak, doğayı yaşamak, içimize çekmek ve böyle bir çalışma yapmak eşsiz bir anı oldu. Özge Çağlar’a, Aydın Baş’a, Ali Karagöz’e çok teşekkür ederim. İyi ki varlar. Doğaya sevgiyle… Doğa bizim yuvamız…