Selçuklu Mahallesi’nde kar sularının erimesiyle birlikte pek çok apartmanın bodrum katı ile otopark alanlarını su bastı. Daha önceleride yaşanan olayların tekrar etmesi vatandaşı rahatsız etti. En pahalı konutların yer aldığı mahallede bu tür olayların yaşanması vatandaşı düşündürmeye başladı.

BELEDİYE EKİPLERİ YOĞUN ÇALIŞIYOR

Mahalleden çok şikayetler gelince belediye ekipleri seferber oldu. Belediye Başkanı Mehmet Zeybekte bizzat çalışmaların yürütüldüğü bölgeye giderek ekiplerden bilgi aldı. Başkan Zeybek, Twitter hesabından şunu paylaştı: Mahalle sakinlerimizden gelen şikayetler üzerine ilgili ekiplerimiz ile birlikte rögarlar ve su hatlarındaki problemleri yerinde inceliyoruz. En kısa sürede çözüme ulaştırmak için çalışıyoruz.”

REZİLLİK DİZ BOYU

Afyon Postası WhatsApp Hattına kendi evinin otopark kısmından çektiği fotoğrafı gönderen bir vatandaş ise şunları söyledi: “Afyonumuzun gözde mahallesinde Selçuklu’da kanalizasyonlar tıkandı otoparklar ve bodrum katlara kanalizasyon suyu bastı. Çok kötü kokuyor lütfen ilgileri ulaştırın. Pazar diye belediye ekipleri çalışmıyor bodrum katları kanalizasyon suyu ile dolu rezillik diz boyu” dedi