Afyonkarahisar’da hizmet veren Ali Ayranoğlu Et Şarküteri işletmesi Ramazan Bayramı ile birlikte mangal alanlarına mangallık et servisine başlayacaklarını duyurdu. İşletme yetkilisi Şükrü Orbay, konuyla ilgili Afyon Postası’na konuşarak özetle şunları söyledi: 

KASAPTA, TRAFİKTE VAKİT KAYBETMEYİN

Bayram için bu tarz bir plan düşündük. Afyon’da olmayan bir şey. İnsanlar kasapta, trafikte zaman kaybetmesin istedik. Mangal alanına ulaşan vatandaşımızın ayağına biz etlerini servis ediyoruz. Et şiş, köfte, ızgara, ızgaralık ürünler olan sucuk, soslu kanatlar, kendi özel hazırladığımız ürünleri insanları sunmak istiyoruz. Güzel hizmet vermek istiyoruz. Olmayan bir şeyi gerçekleştirmek istedik. 

MANGAL ALANLARINA HİZMET VERİLECEK

Şehir merkezindeki mangal alanlarının tamamına hizmet vereceğiz. Kişi mangal alanına gidecek ateşini yakacak et ne alayım diye düşünmeyecek bizi arayacak biz ayağına servis yapacağız. Eti istediği yer istediği şekilde teslim edeceğiz. Bütün ızgaralık ürünleri hazırlayıp göndereceğiz. Hıdırlık, Fuar Alanı, Kent Ormanı şehir merkezindeki bütün mangal alanlarına hizmetimiz olacak. Ödemeyi EFT, Kredi Kartı ya da nakit olarak yapılabilecek. Her türlü mangallık et ürünlerini vatandaşımızın hizmetine sunuyoruz. 

EV VE İŞ YERLERİNE SERVİSİMİZ VAR

Evlere iş yerlerine servisimiz mevcut. Ama biz bu yeniliklere bir yenisini daha eklemek istedik. Bu sadece bayramda ya da Hıdırellez’de değil ondan sonraki süreçtede hizmetimiz devam edecek. 

NASIL BİLGİ ALIRIM?

Orbay, kendilerine 0537 515 1718 - 0272 502 6262 nolu telefonlardan ulaşılabileceğini söyledi.