Afyonkarahisar’da trafik çilesi başladı. Belediye, Karayolları Kavşağı’nda alt geçit yapmak için Pazartesi günü itibariyle Jandarma Kavşağı’ndaki Atatürk Alt Geçitini trafiğe kapatacağını duyurmuştu. O karar bugün uygulanmaya başlandı. Alt geçit trafiğe kapandı. Ancak bu alt geçitin kapanması hayatı felç etti. 

17 GÜN NEREDEYDİNİZ

Karayolları Kavşağı’ndan Ordu Bulvarı Kavşağı’nda yer alan Rauf Denktaş Alt Geçitin kadar uzun araç kuyrukları oluştu. Vatandaşlar bir yerden bir yere gidebilmek için saatlerce trafikte beklemek zorunda kaldı. Afyon Postası’na ulaşan vatandaşlar bu işlerin neden 17 günlük tam kapanma sürecinde yapılmadığını sorarak bu duruma tepki gösterdi. Öte yandan Atatürk Alt Geçiti üzerinde sağ tarafa park eden araçlarda tepki çeken bir başka konu oldu. 

ALT GEÇİT ÜZERİNDE ARAÇ PARKI HALKI ÇILDIRTTI

Vatandaşlar, “Burada alt geçiti kapatmışsın trafik zaten kilitlenmiş burda trafiğin rahatlaması lazımken trafik nasıl daha iyi kilitlenir bunun için yoğun çaba sarf edilmiş sanki. Alt geçit üzerinde sağ tarafa araçlar park edilmiş. Normal zamanda bile anormal olan bu görüntüye bari bu zamanda izin vermeyin. Türkiye’nin hangi ilinde alt geçit üzerinde araç parkına izin verilmiş biz görmedik?” dediler. >>Afyon Postası'nın Özel Haberi.