Röportajdan bazı kesitler…

-Ben bu belediyenin karşısında oturuyorum. Bence gerek var. Taşınmalı. Trafik çok sıkışıyor. Bu binanın üzerinde birde buz var. Burdan taşınmasında fayda var. 

-Bina yeni yapıldı burada durup duruyor. Bana böyle soru sorma. Gözünle görüyorsun yeni yapıldı daha ne yapılacak. Desin dursunlar. Gerek yok. Burada ceza evi vardı. 

-Bence gerekli değil. Çünkü merkezi yerde. Milletin ulaşabileceği bir yerde. Yeni yapılacak belediyenin nerede olduğunu bilmiyoruz. Şu an esnafın işlerin açılmasına ihtiyaç var. Başka bir şeye ihtiyaç yok. İnsanlar aç durumda. Bunlara destek olmamız gerek. 

-Bence yeni bir bina olmalı. Hatta şehir dışına yapılmalı. Burada çok park sorunu var. 

-Şu an görüşlerimi paylaşırsam içeri girebilirim. Bu yüzden görüşlerimi paylaşmak istemiyorum. Bulunduğumuz dönemde makarna bile 5 lira. Böyle boş şeylere harcamak yerine daha faydalı işler yapılmalı. Millet saray falan yapıyor. Çok saçma. 

-Spor tesisi yok. Ben sporcuyum. Yetmiyor bize. Önce tesis yapın.

-Hiç gerek yok. Esnaf kıvranıyor. Uydukent’te alt yapı sorunu var. Herkesin evini su basıyor. Önce alt yapıyı yapsın. Şu anda belediyeye gerek yok. 

-Çok zengin olsak iyi olur. Ama şu zamanda Müze’nin oraya alt geçit yapılsa daha iyi olur. Şu anda hiç gerek yok. Önce acil işler yapılsın sonra zekimize sefamıza bakarız. Yapılacak çok iş var yapmak isteyene. Burhanettin Çoban çok iyiydi. İki tane alt geçit yaptı. 

-Belediye hizmetleri güzel. Memnunuz belediye hizmetlerinden. Ama taşınmasın. 

-Gereksiz bence. Esnafa destek olabilir. Hibe verebilir. Farklı bir şekilde değerlenebilir. Hiç gerek yok bence.

-Ayranı yok içmeye. Gerek yok. 

Röportaj: Nail Azbay

Kamera: Mustafa Karaçam