Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Zeybek, konuklarıyla yakından ilgilendi.  Gündeme ilişkin ilimizin tanıtımı ve gelişimine yönelik yaşanan gelişmelerin değerlendirildiği ziyarette Afyonkarahisar’ın gastronomi (Yemek Sanatı) alanında 2019 UNESCO 'Yaratıcı Şehirler Ağı'na dahil olmasının gurur verici bir gelişme olduğuna dikkat çekildi.

            Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar’ın yöresel lezzetleri ile sadece Türkiye’de değil, tüm dünyada marka bir şehir olduğunu söyledi. İlimizin UNESCO tarafından gastronomi alanında Yaratıcı Şehirler Ağı'na dahil edilmesinin ardından Belediye olarak hızlı bir şekilde çalışmalara başladıklarını ifade eden Başkan Zeybek, Afyonkarahisar ekonomisine ve tanıtımına azami katkı sağlamak için yapılacak faaliyetler konusunda el birliği ile çalıştıklarını söyledi.

         İş insanı Orhan Yavuz ve beraberindeki konuklar ise Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e çalışmalarında başarılar dileyerek tebrik ettiler. Ziyaret sonunda Belediye Başkanı Mehmet Zeybek konuklarına Belediyemizin yayınlarından olan Taşpınar Dergisini hediye etti. Taşpınar dergisinin şehre değer kattıklarını ifade eden konuklar ise içeriği ile büyük beğeni toplayan derginin tarihimize ışık tuttuğuna dikkat çektiler.