ŞİDDET ÖNLEME VE İZLEME MERKEZİ

Aile ve kadına yönelik sosyal incelemeler yapılarak, çeşitli eğitimlerin verildiği Afyonkarahisar Valiliği Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi'ni ziyaret eden Vali Yiğitbaşı, merkezin çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

ENGELSİZ YAŞAM BAKIM REHEBİLİTASYON VE AİLE DANIŞMA MERKEZİ

Ardından Afyonkarahisar Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi'ni ziyaret etti. Bakım ve sosyal desteğe ihtiyacı olan engellilerimizin ve ailelerinin sosyal çevrelerinden koparılmadan yararlanabildikleri merkez hakkında bilgiler alan Vali Yiğitbaşı, merkezde bulunan engelliler ve aileleriyle de kısa süreli sohbet etti.

GÜVENLİK VE ACİL DURUMLAR KOORDİNASYON MERKEZİ

Bir diğer ziyaretini 112 Acil Çağrı Merkezi İl Müdürlüğüne gerçekleştiren Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER)’in faaliyetleri hakkında brifing aldı. Kurumda da incelemeler yapan Vali Yiğitbaşı, personele kolaylıklar diledi.

BÖLGE TRAFİK DENETLEME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde de incelemelerde bulundu Vali Yiğitbaşı. Sorumlu amirden trafik denetlemelerine ilişkin bilgiler aldı. Görevli personelle de görüşen Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı çalışmalarında kolaylıklar diledi.

DEVLET HASTANESİ ACİL SERVİS BÖLÜMÜ

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı akşam saatlerinde Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Acil Servis Bölümünü ziyaret etti. Nöbetçi doktorlardan bilgiler alan Vali Yiğitbaşı, tedavi için gelen hastalar ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini ileterek, acil şifalar temenni etti.